"KOLIKO MOŽE HRVATSKA? OBRATITE PAŽNJU NA SRBIJU": "Vatrene" zanimalo jedno, a dobili neočekivan odgovor

Novosti online

22. 11. 2022. u 08:19

SVETSKO prvenstvo se polako zahuktava, čeka se start Srbije i Hrvatske. Ne žive samo u Južnoj Americi za fudbal i na Balkanu se godinama najvažnija sporedna stvar tretira kao igra za život ili smrt.

КОЛИКО МОЖЕ ХРВАТСКА? ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ НА СРБИЈУ: Ватрене занимало једно, а добили неочекиван одговор

Foto: Tanjug/AP

"Kockasti" su aktuelni vicešampioni sveta, dok "orlovi" žele konačno da naprave neki veliki iskorak na najvećoj fudbalskoj smotri. 

U komšiliku su napravili anketu među deset poznatih fudbalera o tome šta će se desiti na Mundijalu, a kada su pozvali Darka Pančeva čuli su sve najbolje o Srbiji!

Odgovarajući na pitanja hrvatskog portala "Indeks.hr", nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i osvajač titule u Ligi šampiona sa crveno-belima nije mogao da zaobiđe tim Dragana Stojkovića Piksija.

Za Hrvatsku je rekao da će stići do četvrtfinala, za osvajača turnira je prognozirao Brazil ili Francusku, a za prvog strelca i najboljeg igrača Mundijala nominovao je Kilijana Mbapea i Nejmara. Ali kada su ga pitali ko će biti najveće iznenađenje turnira u Dohi rekao je - Španija ili Srbija!

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Pančev je u svojoj karijeri jednom nastupio na Svetskom prvenstvu i to 1990. godine u Italiji. Tada je dao dva gola u grupnoj fazi u meču Jugoslavije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a "plavi" su stigli do četvrtfinala gde su na penale izbačeni od Dijega Armanda Maradone i Argentine. 

Sada našem timu prognozira jako težak posao na startu, jer očigledno misli da je Brazil predvođen Nejmarom prava sila, ali takođe i veruje u ekipu svog nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)