DOMAĆINI MUNDIJALA OSTALI U ŠOKU: Navijači Japana radili na stadionu ono što niko drugi ne bi ni pod tačkom "razno" (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2022. u 18:02

FUDBALSKA reprezentacija Japana još nije nastupila na Svetskom prvenstvu čiji je domaćin Katar, ali su njeni navijačio već uspeli da zapanje tamošnju, a i svetsku javnost.

ДОМАЋИНИ МУНДИЈАЛА ОСТАЛИ У ШОКУ:  Навијачи Јапана радили на стадиону оно што нико други не би ни под тачком разно (ВИДЕО)

Tviter / Football__Tweet

Naime, snimak koji je zabeležio jedan od građana Katara, koji je prisustvovao prvoj utakmici na ovogodišnjem Mundijalu, obilazi ovog ponedeljka planetu.

Sa razlogom.

Jer, ono što se dešavalo u nedelju uveče, ne viđa se često.

- Na kraju prve utakmice Svetskog prvenstva, između Katara i Ekvadora, ovo se desilo: japanski navijači su rešili da počiste stadion! To čak nije bio njihov meč! - počeo je svoju priču autor snimka koji je i pred vama.

- Dajte da vam pomognem, tražio je od Japanaca, ali, nisu želeli, prosto su se zahvalili.

 

Kada ih je pitao zašto čiste nešto što uopšte nema veze s njima, jedna od Japanki mu je odgovorila:

- Japanci nikad ne odlaze a da za sobom ostave đubre.

Druga je dodala:

- Mi poštujemo (ovo, i svako drugo) mesto.

"Ne radite to zbog kamera?", upitao je autor snimka jednog od japanskih navijača, na šta je on rekao "ne, ne" i nastavio da radi.

- Pomislio sam prvo da to radi samo dvoje, troje ljudi, ali sam onda video da oni idu po celom stadionu i čiste! O ovome sam ranije čuo, ali nisam nikada pomislio da je to stvarno tako.

Na kraju je ostao oduševljen i činjenicom da su japanski navijači podizali zastavice Katara sa poda i stavljali ih na stolice.

"Poštovanje!" uzviknuo je autor ovog snimka i počeo da grli japanske navijače.

A evo i kako je sve to izgledalo:

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtak od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)