ZBOG OVOGA SE STREPELO: Detalj sa treninga naše reprezentacije pred meč Srbija - Brazil koji je mnogo toga otkrio (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2022. u 16:52

FUDBALSKA reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtak, 24. novembra, u okviru prvog kola Svetskog prvenstva čiji je domaćin Katar, a na treningu u ponedeljak uveče desio se detalj koji je obradovao sve kojima su "orlovi" u srcu.

ЗБОГ ОВОГА СЕ СТРЕПЕЛО: Детаљ са тренинга наше репрезентације пред меч Србија - Бразил који је много тога открио (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, prvi strelac naše nacionalne selekcije, Aleksandar Mitrović, stavio se na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću i, kao što su "Novosti" to i najavile, pokazao da se oporavak od povrede koja ga je duže vremena odvojila od terena - privodi kraju.

O tome najbolje svedoči i činjenica da se Mitrović posle kraćeg razgovora sa strategom "orlova" pridružio ostatku ekipe...

 

... a onda odradio celokupan trening s loptom, što ohrabruje pred prvi takmičarski meč našeg državnog tima na šampionatu planete u Kataru.

Podsetimo, Srbija igra protiv Brazila u četvrtak od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)