"BRAZILCI? ZNAŠ KOLIKO ME BRIGA ŠTA MISLE!" Aleksandar Mitrović oduševio naciju i pecnuo "karioke": "Jel imaju krila, jel lete?"

Novosti online

19. 11. 2022. u 01:24

FUDBALSKA reprezentacija Srbije danas je rutinski savladala Bahrein, a posebno zanimljiva bila je izjava Aleksandra Mitrovića za FSS po završetku utakmice. Ikona naše nacionalne selekcije i lojalni vojnik Fulama pecnuo je Brazilce, prvog rivala "orlova" u Kataru, a pre toga odgovorio je na pitanje da li je u potpunosti spreman za Mundijal?

БРАЗИЛЦИ? ЗНАШ КОЛИКО МЕ БРИГА ШТА МИСЛЕ! Александар Митровић одушевио нацију и пецнуо кариоке: Јел имају крила, јел лете?

FOTO: Tanjug/AP

- Pa da nisam spreman, ne bih bio pozvan - započeo je Smederevac uz osmeh svoje izlaganje.

"Orlovi" će svoju premijeru na Mundijalu imati u četvrtak uveče, protiv Brazila, a sudeći prema raspoloženju srpske "devetke", deluje da će sve biti u redu sa njim.

- Jesam, radim, oporavljam se, oporavak je pri kraju, još dan-dva mi trebaju i od ponedeljka se vraćam. Bože zdravlja, nadam se da će da bude sve u redu.

FOTO: M. Vukadinović

Za one koji ne poznaju Mitra i njegovu karijeru, karakter i odnos prema dresu, postojala je bojazan da bi odsustvo sa travnatih terena u proteklom periodu moglo da ostavi veliki trag na njemu, ali bivši igrač Partizana ne misli tako. 

- Ne može (da utiče). I u Fulamu sam trenirao dan pred tekmu, čisto malo zbog taktike i svega, ali mislim da sam u godinama u kojima mogu da rasporedim snagu, da malo igram na iskustvo, da znam da se štedim gde treba. Mislim da stvarno neće biti problem. Fizički se stvarno osećam lepo, dobro i spremno. Radio sam dosta jako na individualnim stvarima, trčao sam dodatno, sve sam odradio i mislim da to neće biti problem.

FOTO: FSS

Na pitanje da li Brazilci, prvi rivali "orlova", više razmišljaju o Mitroviću i Vlahoviću nego oni o njima, Mitar je odgovorio takođe uz osmeh.

- Znaš koliko me briga šta razmišljaju Brazilci, iskreno? Kao i uvek, od kad je selektor došao fokus je na nama, bez obzira na to ko je prekoputa. Što bi rekli - da li imaju krila, lete? (osmeh) Niti smo pričali o njima, samo mislimo o sebi i znamo da, ako smo na nivou, možemo da igramo sa bilo kim - zaključio je najbolji strelac u istoriji Srbije.

Podsetimo, Reprezentacija Srbije nakon trijumfa u Manami protiv Bahreina putuje u Katar, gde će 24. novembra na crtu glavnom favoritu za podizanje peharam popularne "boginje" - "kariokama". Sjajna vest je što Mitrović očekuje start Mundijala vidno raspoložen, fizički spreman i kao i uvek silno motivisan da ostavi "srce na terenu" za Srbiju.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)