RASPORED: Svetsko prvenstvo na jednom mestu

Novosti online

17. 11. 2022. u 11:26

KADA počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu, Katar 2022? Samo što nije! Na portalu "Novosti" vas čeka ne samo kompletan raspored utakmica, satnica svih mečeva (razdvojena na raspored i po grupama i, posebno, po danima), već vas na našem portalu čeka i svakodnevno izveštavanje sa najveće fudbalske smotre, uz obilje zanimljivosti, snimaka, prenosa, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika.

РАСПОРЕД: Светско првенство на једном месту

Foto: Printskrin

Podsetimo, Mundijal se odvija najpre u osam četvoročlanih grupa. U njima će svaka reprezentacija odigrati po tri utakmice, a iz svake grupe po dve najbolje ekipe idu u nokaut fazu.

Vremenska zona? Katar je dva sata "ispred" Srbije, a "Novosti" vam donose raspored mečeva po našem, srednjoevropskom vremenu (kako po grupama, tako i, u donjem delu teksta, po danima). Kada takmičenje počne, svaku grupu će na ovoj stranici pratiti i njene tabele, koje će se automatski osvežavati u zavisnosti od rezultata mečeva. 

Grupna faza će se, osim uvodnog dana, odvijati uz četiri meča dnevno. U prva dva kola termini su (po našem, srednjoevropskom vremenu) 11, 14, 17 i 20 časova.

U trećem kolu će svaka grupa imati mečeve u isto vreme, kako bi se smanjila mogućnost nesportskih kalkulacija na nečiju štetu. To treće kolo odvijaće se u terminima od 16 i 20 časova, s tim da će se od 16 završavati takmičenje u jednoj grupi, a od 20 u drugoj.

V.N.

 
 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)