PIŽON PROKOMENTARISAO SPISAK ZA KATAR: "Piksi može da uvodi izmene i da ne izmeni stil igre"

Novosti online

12. 11. 2022. u 17:22

SELEKTOR Dragan Stojković objavio je spisak putnika za Mundijal u Kataru, a tim povodom govorio je nekadašnji strateg Srbije i legenda Crvene Zvezde, Vladimir Petrović Pižon.

ПИЖОН ПРОКОМЕНТАРИСАО СПИСАК ЗА КАТАР: Пикси може да уводи измене и да не измени стил игре

FOTO: FK Crvena zvezda

- Napravio je dobru atmosferu što se vidi i na utakmicama. Igrači su davali maksimum. Neke utakmice smo odigrali slabije, takve ne bi trebalo da se ponove. Imamo 26 podjednakih igrača. Piksi može da unosi izmene i da se ne izmeni stil igre. Možemo da napravimo rezultat, ali neće biti lako. Protivnici su stvaro teški - prokomentarisao je Pižon, rekao je Pižon u gostovanju na Jutarnjem programu RTS-a.

Srbija će već na otvaranju Svetsko prvenstva ići na megdan favoritu za osvajanje trofeja. Pižon se prisetio duela sa "kariokama" 1974, i kada je naša nacionalna selekciaj iznenadila branioca titule izborivši 0:0. Tvrdi da sadašnja generacija može da ponovi dobar rezultat.

- Možemo i mi da napravimo tako nešto. Imamo golgetere, izvanrednu sredinu terena i dobru odbranu. Možemo da napravimo problem Brazilu, ali ne treba da se misli da ćemo ih pobediti, da se ne bi opustili - kaže Petrović.

Sa selektorom Stojkovićem deli zvanje "Zvezdine zvezde" i potpuno je saglasan po pitanju izbora igrača za Katar. "Piksi je imao laku odluku.

- Ti igrači koji su do sada igrali, oni i zaslužuju. Oni su se i plasirali, dobro je uradio - zaključio je Vladimir Petrović.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)