ERAKOVIĆ O POZIVU ZA MUNDIJAL: "Ovo je velika čast, opravdaću poverenje" (FOTO)

Novosti online

11. 11. 2022. u 14:36

NEŠTO ranije nego što se očekivalo, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je konačan spisak igrača za Mundijal u Kataru. Jedini igrač iz domaće lige na tom spisku je defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković.

ЕРАКОВИЋ О ПОЗИВУ ЗА МУНДИЈАЛ: Ово је велика част, оправдаћу поверење (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Eraković ima 21 godinu, prošao je sve mlađe selekcije Srbije, a za A tim debitovao je 2. juna protiv Norveške u Ligi nacija.

- Drago mi je što moje partije u Crvenoj zvezdi nisu prošle nezapaženo i ono što mogu da obećam je da se neću ovde zaustaviti, već da će mi ovaj poziv biti još veći motiv da se iz Katara vratim kao bolji i iskusniji igrač. Zahvalio bih se ljudima iz kluba na podršci, preostaje nam još ta utakmica protiv Radnika, tako da su mi sve misli usmerene ka meču koji sledi, a posle toga ću da razmišljam o obavezama koje me čekaju sa reprezentacijom. Naravno, hvala i selektoru na pozivu, daću svoj maksimum da opravdam ukazano poverenje", rekao je Eraković za klupski sajt.

Spisak selektora Piksija možete videti u posebnoj vesti OVDE, a koliko je ozbiljan tim u pitanju govore i reakcije brazilske fudbalske javnosti nakon što su saznali ko će im biti prvi protivnik na Mundijalu.

Foto: Printskrin

 

Podsećanja radi, orlovi su u grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)