AU, KAKVE REČI RIVALA O "PIKSIJEVIM ORLOVIMA": Legendarni Brazilac podigao euforiju u Srbiji pred Katar

Novosti online

09. 11. 2022. u 16:29

EUFORIJA pred Mundijal u Kataru u Srbiji polako se zahuktava, a svet već nedeljama unazad u superlativu priča o "Piksijevim orlovima". Jedan od onih koji je pobornik teorije da bi upravo naša nacionalna selekcija mogla da bude najprijatnije iznenađenje na Svetskom prvenstvu zanimljivo je legenda Brazila, našeg rivala u grupi - Kaka.

АУ, КАКВЕ РЕЧИ РИВАЛА О ПИКСИЈЕВИМ ОРЛОВИМА: Легендарни Бразилац подигао еуфорију у Србији пред Катар

FOTO: M. Vukadinović

Pune dve decenije nakon što je sa "kariokama" podigao "boginju" Kaka je dao veliki intervju za "Gazetu delo Sport", i od toliko reprezentacija izdvojio baš Srbiju.

- Kao potencijalno iznenađenje izdvajam Srbiju, mnogo su opasni - rekao je osvajač zlatne iz 2007. godine.

Potom je priču usmerio na one glavne favorite za svetsku titulu.

- Brazil je favorit, jer na ovom projektu rade već neko vreme. Ekipa sada ima potrebno iskustvo i može da se izbori sa negativnim trenucima. Vinisijus, Rodrigo, Antoni i drugi su sazreli, a tu su i neki iznenadni igrači, kao Bremer koga nisam znao do pre par meseci - rekao je Kaka.

Foto: EPA

Podsetimo, Brazil će u Grupi G igrati baš sa Srbijom, a zatim i sa Švajcarskom i Kamerunom.

RASPORED SRBIJE U KATARU

Prvi meč na šampionatu fudbaleri selektora Dragana Stojkovića igraće protiv Brazila, 24. novembra, to je četvrtak, od 20 časova. 

Četiri dana kasnije, u ponedeljak, "orlovi" će za protivnika imati Kamerun, a taj meč će se igrati u malo neobičnom terminu - od 11 časova. 

Poslednji meč u grupi, koji bi mogao da bude odlučujući u borbi za osminu finala, Srbija će igrati protiv reprezentacije Švajcarske 2. decembra (petak), od 20 časova.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)