PIKSI NIKAKO OVO NIJE ŽELEO DA ČUJE: Nove loše vesti o Dušanu Vlahoviću, Srbija strahuje

Novosti online

01. 11. 2022. u 08:26

BLIŽI se Svetsko prvenstvo u Kataru, a Srbija nastavlja da strahuje. Dušan Vlahović zbog problema sa preponama neće igrati protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, dok je njegov nastup u derbiju protiv Intera za vikend takođe upitan.

ПИКСИ НИКАКО ОВО НИЈЕ ЖЕЛЕО ДА ЧУЈЕ: Нове лоше вести о Душану Влаховићу, Србија страхује

FOTO: M. Vukadinović

Ovu vest javila je italijanska "Gazeta delo Sport" koja je na svojoj naslovnoj strani napisala: "Vlahović i noćna mora sa preponama, zašto ne može da se zaleči", dok su u tekstu opisali situaciju u kojoj se ne zna kada će Srbin ponovo na teren.

Propustio je meč protiv Lećea za vikend, neće na teren protiv PSŽ-a kako ne bi rizikovao da se situacija pogorša, mada u svakom slučaju i dalje u Juventusu nisu sigurni hoće li moći da im pomogne protiv "neroazura".

Podsetimo da je Juve zbog povrede prepona Vlahoviću pred početak sezone dao produženi odmor, a fudbaler zbog ovih problema nije mogao da pomogne Srbiji tokom Lige nacija u junu.

Do početka Mundijala ostalo je 19 dana i svi se nadaju da će as Juventusa biti spreman za Katar. Sigurno da selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju nije lako, jer je baš Vlahović udarna igla sa Aleksandrom Mitrovićem u napadu, ali svi se nadamo da će se oporaviti do Mundijala.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)