ALKARAZ POBEDIO CICIPASOVIM ORUŽJEM! Grk besneo na sudije zbog toalet-pauze španskog tenisera: "Dobićeš otkaz zbog ovoga" (VIDEO)

Novosti online

23. 04. 2022. u 12:48

KARLOS ALKARAZ savladao je Stefanosa Cicipasa treći put u isto toliko okršaja i polako već uspostavio dominaciju nad Grkom. Ali, za razliku od prethodna dva trijjumfa koja je ostvario na tvrdim terenima Majamija i Njujorka, u Barseloni je pobedio na svojoj omiljenoj podlozi - šljaci.

АЛКАРАЗ ПОБЕДИО ЦИЦИПАСОВИМ ОРУЖЈЕМ! Грк беснео на судије због тоалет-паузе шпанског тенисера: Добићеш отказ због овога (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Španac je u Barseloni slavio protiv Grka sa 2:1, po setovima 6:4, 5:7,6:2 čime je bezbedio plasman u Top 10, kopiravši u potpunosti uspeh svog idola Rafe Nadala, koji je poput njega prvi put u Top 10 ušao 25. aprila, posle turnira u Barseloni, nekoliko dana pre svog 19. rođendana.

Cicipas je napravio nekoliko skandala na ovom meču ali mu ni oni nisu pomogli da dođe do prvog trijumfa nda španskom senzacijom. Pokušao je da pogodi Alkaraza kada je mladić imao tri set  lopte, ali mu to nije uspelo. 

Zatim je imao jednu od svojih legendarnih pauza za toalet, s tim što je na ovu, kao po običaju predugu, otišao bez dozvole sudije pa je na kraju kažnjen oduzimanjem dva poena. poslednji ispad bio je pretnja istom sudiji da će dobiti otkaz ako se ispostavi da je pogrešio.

A greška je prema Cicpasovom mišljnjenju bila što je dozvolio i Alkarazu da ode na dugu toalet pauzu? Alkaraz je, dakle, pobedio Cicipasa njegovim oružjem!

- Otišao sam u toalet kako bih malo isključio mozak, želeo sam da promenim način na koji sam igrao u drugom setu. Hteo sam da se bolje koncentrišem. Želeo sam da zaboravim drugi set i dam sve od sebe u trećem - rekao je mladi Španac. 

BONUS VIDEO - Novakovo druženje sa fanovima u navijačkom selu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)