PIKSI USRED KATARA IZVUKAO SABLJU: Selektor "orlova" priredio šou posle izvlačenja grupa na Mundijalu (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2022. u 23:33

ŽREB za Mundijal je završen, Srbija je dobila protivnike sa kojima će da "ukrsti bubabmaru" na Svetskom prvenstvu u novembru.

ПИКСИ УСРЕД КАТАРА ИЗВУКАО САБЉУ: Селектор орлова приредио шоу после извлачења група на Мундијалу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram FSS

Izvlačenju je prisustvovala i ekipa Fudbalskog saveta Srbije, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem.

Piksi je u Kataru imao priliku da se upozna i sa tradicijom i kulturom zemlje domaćina, pa je jednim potezom oduševio sve prisutne. Naime, prisusutovao je izvođenju tradicionalnog plesa, u kome se, u pratnji muzike, koriste i sablje.

U jednom trenutu, selektor "orlova" prišao je jednom od učesnika performanska, uzeo sabljuod njega i nastavio da "igra", podižući i spuštajući oružje.

Svi su gledali ka njemu, posle čega je dobio i aplauz.

- Uvek dobro raspoloženi @DraganStojkovicPixy je na žrebu u Dohi imao priliku da se upozna sa tradicionalnom kulturom zemlje domaćina - napisao je FSS na svom zvaničnom Instagram profilu uz snimak. - Strateg "orlova" nije odoleo izazovu i rešio je da uzme učešće u jednom performansu koji je oduševio sve zvanice.

Selektor je danas nastavio obilazak Katara, pa je posetio bazu u kojoj će srpska reprezentacija biti smeštena tokom samog Mundijala. Interesantno je da se hotel nalazi na oko 200 metara od stadiona na kom će se igrati poslednji meč u grupi protiv Švajcarske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)