MIHA U ELEMENTU: Sa suprugom se ne svađam, ona se svađa sa mnom! Sanjao sam da Dibala šutira penal...

Novosti online

22. 05. 2021. u 13:06

TRENER Bolonje, Siniša Mihajlović, imao je još jedno zanimljivo obraćanje novinarima, jedno od poslednjih u ovoj sezoni.

МИХА У ЕЛЕМЕНТУ: Са супругом се не свађам, она се свађа са мном! Сањао сам да Дибала шутира пенал...

FOTO: Printskrin/Instagram/officialbolognafc

U poslednjem kolu Serije A, Bolonja će u nedelju od 20.45 časova dočekati fudbalere Juventusa koji se bore za plasman u Ligu šampiona.

– Kako je ovo poslednja konferencija za štampu u ovoj sezoni, želeo bih da se zahvalim svima onima koji su “iza kulisa”. Onima koji se ne vide, a olakšavaju nam svakodnevni rad omogućujući nam da se 100 odsto fokusiramo na naš posao. Zahvalio bih se svima u klubu, osoblju, svojim igračima, koji su mi pružali sebe. Može doći i do nesuglasica među nama, ali to vam je kao u porodici, posle toga se više volite. Tako je i sa ženama, recimo, posle svađe, sve je vatrenije. Sa mojom suprugom se nikada ne svađam, ona se svađa sa mnom – rekao je Mihajlović u svom stilu i potom prešao i na sam meč.

Mihajlović je otkrio i da je sanjao detalj sa predstojeće utakmice poslednjeg kola.

– Biće to najgledaniji meč. Oni dolaze ovde i imaju velike šanse. Imaće motivaciju. U poslednjim mečevima su uspeli dobro da se snađu i pojačali su intenzitet. Biće to naporna utakmica… Juče sam išao na pregled u bolnicu i morali su da me uspavaju. Probudili su me u trenutku kada sam sanjao da se Dibala priprema da izvede penal pri rezultatu 0:0. Ne znam kako se završilo i ko zna šta ovaj san znači – rekao je Siniša Mihajlović koji je na kraju poručio da je zadovoljan u Bolonji i da nema ništa protiv ostanka u tom klubu.

(Meridian bet) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024