STANKOVIĆ DRŽAO PREDAVANJE ŠTOPERIMA: Moramo biti realni, glava polako popušta, trudićemo se da igramo kao u drugom poluvremenu (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2021. u 21:17

FUDBALERI Crvene zvezde pregazili su Zlatibor sa 6:1 u 36. kolu Superlige Srbije. Utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

СТАНКОВИЋ ДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ ШТОПЕРИМА: Морамо бити реални, глава полако попушта, трудићемо се да играмо као у другом полувремену  (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Strateg kluba sa "Marakane" je po završetka okupio trojicu štopera - Miloša Degeneka, Radovana Pankova i Nemanju Milunovića i održao im kratko predavanje.

Stanković je bio zadovoljan drugim poluvremenom u kojem su njegovi izabranici postigli svih šest golova.

- Neka vam kažu moji fudbaleri šta sam rekao na pauzi. Ponavljam po ko zna koji put, kada nosiš ovaj dres ne možeš biti ležeran. Prezadovoljan sam drugim poluvremenom, tako treba da igramo, na gol više. Ali moramo biti realni, ne mogu da tražim nešto više od njih, glava polako popušta - rekao je Stanković, a zatim dodao - rekao je Stanković i dodao:

- Moramo da se trudimo da izledamo uvek kao u večerašnjem drugom poluvremenu - zaključio je šef stručnog štaba crveno-belih.

Podsetimo, Zvezdu do kraja sezone očekuju još dve utakmice u Superligi Srbije - gostovanje Bačkoj i meč sa Metlacem kod kuće. Najvažniji duel je svakako finale Kupa koje se igra 25. maja na stadionu "Rajko Mitić".

 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije