ŠESTICA ZVEZDE NA "MARAKANI": Furiozni crveno-beli samleli Zlatibor u drugom poluvremenu (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2021. u 18:42 >> 20:37

FUDBALERI Crvene zvezde pregazili su Zlatibor sa 6:1 na svom terenu u 36. kolu Superlige Srbije.

ШЕСТИЦА ЗВЕЗДЕ НА МАРАКАНИ: Фуриозни црвено-бели самлели Златибор у другом полувремену (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Neverovatno drugo poluvreme odigrali su izabranici Dejana Stankovića, u tom delu meča su postigli svih šest pogodaka.

Uspela je Zvezda obori i niz rekorda. Posle ovog ubedljivog trijumfa došla je do 102 boda, ali je i postigla 104 gola. Crveno-beli će imati priliku da dodatno poprave sve ovo, jer je do kraja prvenstva ostalo još dva kola, a tim iz Ljutice Bogdana gostuje Bačkoj i dočekuje Metalac.

Imala je Zvezda loptu u posedu i tokom prvog poluvremena, no nije bila mnogo opasna po gol Čubrakovića, pa su gosti to iskoristili i poveli u 26. minutu preko Vukića.

To je bio jedini pogodak u provom delu meča i kao da je to naljutilo igrače domaćeg tima koji su u nastavku susreta samleli rivala.

Uveo je Stanković na startu drugog dela Mirka Ivanića, ovaj mu je vratio sa dva vezana gola i asistencijom. Golove su postigli i bonus igrači Veljko Nikolić i Željko Gavrić, a put do mreže Zlatibora pronašli su takođe rezervisti Milan Pavkov i Gelor Kanga.

Kao što smo napisali Zvezda je prva na tabeli sa 102 boda, dok se Zlatibor nalazi na 18. mestu sa 28 bodova.

Sastavi timova:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Popović – Srnić, Milunović, Degenek, Rodić – Sanogo, Petrović – Ben, Nikolić, Gavrić – Falčineli.

ZLATIBOR (4-2-3-1): Čubraković – Jezdimirović, Stamenković, Lambulić, Momčilović – Dašić, Sević – Bogićević, Sudar, Janjić – Vukić.

DRUGO POLUVREME: C. Zvezda - Zlatibor 6:1

90. MINUT - Kraj utakmice!

84. MINUT - Novi gol Zvezde. Uspeo je gol da postigne i Milan Pavkov. Ivanić je proigrao Falćinelija. Udarac Italijana zaustavio je Čubraković, ali je na odbijenu loptu natrčao Pavkov i postigao novi gol.

 

82. MINUT - Zamalo i da se Pavkov upiše u strelce. Šutirao je iz izgledne pozicije preko gola.

75. MINUT - Gosti su ostali sa igračem manje, pošto je direktan crveni karton dobio Lambulić posle starta s leđa u kontri nad Falćinelijem. Kagna je izveo slobodan udarac i pogodio prečku.

70. MINUT - Nastavlja se rapsodija crveno-belih u drugom poluvremenu. U strelce se upisao i Gelor Kanga samo što je ušao u igru. Falćineli je ušao u kazneni prostor gostiju, do lopte je došao Gabonac, obišao Čubrakovića i postigao pogodak.

 

67. MINUT - Ivanić je sada bio u ulozi asistenta, a Gavrić egzekutora. Poslao je loptu sa desne strane, a krilni napadač je neometan uspeo da pošalje loptu u mrežu Zlatibora.

 

64. MINUT - Sudar je probao levom nogom, dobro je reagovao Popović i sprečio goste da dođu do novog pogotka.

58. MINUT - Dobra prilika i za Pavkova. Degenek je poslao loptu u šesnesterac rivala, nije najbolje šutirao napadač crveno-belih, pa nije došlo do promene rezultata.

56. MINUT - Ređaju se šanse pred golom gostiju. Nikolić je pokušao glavom i zamalo je bio neprecizan. Odlično je centrirao Falćineli.

55. MINUT - Nastavlja Zvezda da pogađa. Treći gol za domaće postigao je Veljko Nikolić. Ostavio je Pavkov loptu vezisti, ovaj je malo oklevao, no onda je uspeo levom nogom da pogodi gol rivala.

 

53. MINUT - Momčilović je tukao iz slobodnog udarca iz velike daljine. Nije bilo loše, ali je lopta otišla preko gola.

50. MINUT - Opet Ivanić za vođstvo Zvezde! Pokušaj Pavkova je zaustavio Čubraković, vezista crveno-belih je natrčao na loptu i smestio je u nebanjen gol.

 

49. MINUT - Osim Ivanića na teren su ušli i Milan Pavkov i Milan Gajić, dok su teren napustili Njegoš Petrović, El Fardu Ben i Slavoljub Srnić.

47. MINUT - Nije uspeo malopre, ali jeste sada. Mirko Ivanić je doneo izjednačenje crveno-belima. Šutirao je sjajno sa 16 metara, plasirao je loptu i pogodio gol gostiju.

 

46. MINUT - Odmah velika šansa za domaće. Šutirao je rezervista Mirko Ivanić. Oslobodio se rivala, šutirao iskosa sa leve strane, no dobro je intervenisao Čubraković.

PRVO POLUVREME: C. Zvezda - Zlatibor 0:1

45+1. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

41. MINUT - Opet Falćineli i opet isti ishod. Rodić je glavom spustio loptu napadaču Zvezde, ovaj se nije najbolje snašao, pa je do lopta došao Čubraković.

38. MINUT - Odlično je Gavrić proigrao Falćinelija. Italijan se našao u dobroj poziciji, ipak spetljao se u ključnom momentu pa nije došlo do promene rezultata.

30. MINUT - Sjajan prodor Gavrića, odlično se oslobodio Jezdmirovića. Ušao je kazneni prostor rivala, savršeno pronašao Nikolića, ali je ovaj iz neposredne blizine prebacio gol.

26. MINUT - Vukić je šokirao domaće. Postigao je gol za vođstvo Zlatibora. Dašić je lepo ostavi povratnu saigraču, a ovaj prelepo spoljnim delom stopala pogodio rašlje gola koji čuva Zoran Popović. Ovo je Vukiću deveti gol u prvenstvu.

 

25. MINUT - Šutirao je Bem iskosa sa desne strane, no nije bio precizan reprezentativac Komorskih Ostrva.

18. MINUT - Nikolić je probao iz daljine, izblokiran i domaći su dobili samo korner iz koga nisu uspeli da priprete rivalu.

16. MINUT - Sve više pritiska Zvezda, ali još uvek nema promene rezultata na najvećem srpskog stadionu.

8. MINUT - Prvi udarac u okvir gola na utakmici. Probao je Željko Gavrić sa nekih 20 metara, lako je loptu uhvatio Čubraković.

5. MINUT - Imaju crveno-beli inicijativu na start meča i pokušavaju što pre da dođu do prednosti.

1. MINUT - Počela je utakmica na stadionu "Rajko Mitić".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAD DE ROSIJU PADNE ROLETNA: Trener Rome zbog ove reakcije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)