PARTIZAN SLAVIO NA BANOVOM BRDU: Crno-beli pogađali glavom, prvi gol pao posle 20 sekundi (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2021. u 16:04 >> 18:34

FUDBALERI Partizana pobedili su Čukarički na Banovom brdu sa 2:0 u 36. kolu Superlige Srbije, a oba gola postignuta su glavom.

ПАРТИЗАН СЛАВИО НА БАНОВОМ БРДУ: Црно-бели погађали главом, први гол пао после 20 секунди (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su poveli već posle 20 sekundi kada je Aleksandar Šćekić glavom zakucao loptu u mrežu rivala. Zadnji vezni gostiju je odlično ispratio centaršut Slobodana Uroševića.

Nije bilo mnogo izglednih prilika nakon tog pogotka. Napadali su "brđani", ali nisu uspeli da pronađu put do mreže Vladimira Stojkovića.

Domaći su najviše pretili iz prekida, no odbarna crno-belih je u skoro svakoj situaciji uspela da otkloni opasnost.

Najbolju priliku propustio je Miladin Stevanović koji je loptu iz neposredne blizine poslao pored gola.

FOTO: M. Vukadinović

Trijumf Partizana je potvrdio štoper Igor Vujačić, koji je takođe glavom savladao Petrovića nakon asistencije Lazara Markovića.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 92 boda, dok je Čukarički četvrti sa 68.

Sastavi timova:

Čukarički (4-2-3-1): Petrović – Stevanović, Šapić, Drezgić, Kamenović – Docić, Mijailović – Pantić, Kovač, Kajević – Jovanović.

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Jojić, Natho, Jović – Holender.

DRUGO POLUVREME: Čukarički - Partizan 0:2

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

88. MINUT - Vrlo lako je moglo da bude 0:3. Jojić je izveo korner, najviši u skoku je bio Urošević, ali je pokušaj levog beka crno-belih završio malo pored gola.

80. MINUT - Partizan povećava prednost. Igor Vujačić se upisao u strelce. Lazar Marković je odlično centrirao sa leve strane, a crnogorski reprezentativac je glavom savladao Petrovića.

 

78. MINUT - Čukarički u drugom poluvremena najviše preti iz slobodnih udaraca. Opet je probao Docić i opet nije došlo do promene rezultata.

63. MINUT - Neverovatan promašaj Miladina Stevanovića. Centrirao je Docić, desni bek domaćih je šutirao sa nekoliko metara i lopta je otišla nekoliko centimatara pored stative. Inače, gol je bio prazan, pošto Stojković nije uspeo da izboksuje loptu.

62. MINUT - Osim dva slobodna udarca na startu drugog dela utakmice ništa vredno pomena se nije dešavalo na stadionu Čukaričkog.

52. MINUT - Docić je tukao iz slobodnog udarca sa nekih 20 metara. Lopta je pogodila Vujačića u živom zidu, pa nije došlo do promene rezultata.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. "Brđani" su imali odmah na startu slobodan udarac iz koga su mogli ozbiljnije da pripreme, ali nije bilo opasnosti po gol gostiju.

PRVO POLUVREME: Čukarički - Partizan 0:1

45+1. MINUT - Završeno je prvo poluvreme na Banovom brdu.

38. MINUT - Đorđe Jovanović probao je sa nekih 18 metara, ipak Stojković je lako zaustavio taj udarac.

33. MINUT - Dosta mirno je u poslednjih desetak minuta. Nema mnogo uzbuđenja. Partizan za sada znalački čuva rano stečenu prednost.

23. MINUT - Natrčao je Miljković na loptu koju je promašio Šćekić, šutirao iz prve, no bio je neprecizan, lopta je otišla visoko preko gola Petrovića.

DUEL Pantić (Čukarički) i Šćekić (Partizan) u borbi za loptu/FOTO: M. Vukadinović

16. MINUT - Mnogo više se u ovim momentima igra na polovini gostiju. Ipak, izabranici Dušana Đorđevića nikako ne uspevaju da stvore izglednu priliku.

13. MINUT - "Brđani" su preuzeli inicijativu u posedu lopte, ali još uvek nisu zapretili Vladimiru Stojkoviću.

7. MINUT - Igra se sada malo smirila nakon brzog pogotka Partizana. Čukarički se malo konsolidovao.

1. MINUT - Nije moglo bolje da počne po crno-bele. Gosti su poveli već posle 20 sekundi. Centrirao je sa leve strane Urošević, a Šćekić glavom zakucao loptu u mrežu rivala.

 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)