VUČELIĆ O ASANU: Cela ta priča je čista prevara, trenutno prisutan "stampedo" protiv Partizana

M. BLAŽIĆ

06. 05. 2021. u 21:02

OTIŠAO je Takuma Asano iz Partizana pre šest dana, a kontroverze u ovom slučaju i dalje ne prestaju i sigurno će još dugo privlačiti pažnju ovdašnje fudbalske javnosti. Predsednik Partizana Milorad Vučelić tvrdi da je klub iz Humske maksimalno izigran u ovoj situaciji i da Japanac neće uspeti u ostvarenju svojih namera.

ВУЧЕЛИЋ О АСАНУ: Цела та прича је чиста превара, тренутно присутан стампедо против Партизана

Foto: N.Paraušić

- Cela ta priča sa Asanom je čista prevara! Pretpostavljam da se radi o dogovoru Japanca sa nekim klubom koji želi da ga angažuje, a po svemu je potpuno jasno da on nije imao nijedan osnov ni po našim, ni po zakonima UEFA, da uradi to što je uradio. U svemu ovome je po slovu ugovora nadležan i naš sud - kategoričan je Vučelić.

REGULARNOST ODMAH

BORBA protiv fudbalske mafije, koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić je nešto za šta u Humskoj dižu obe ruke.

- Partizan daje apsolutnu podršku toj borbi, želimo regularan fudbal u Srbiji. I to je nešto što mora da se desi i na kraju ovog prvenstva, i sledeće i u svakoj narednoj sezoni - jasan je Vučelić.

Jedna od teza vezana je za odbijanje Asana da pređe u redove kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

- Nije postojala nijedna konkretna ponuda iz Emirata, bilo je samo interesovanja. Pre će biti da je posredi "kovid plata" umanjena za pedeset odsto, s kraja prošle sezone, na šta on nije pristao. Kada je u pitanju kašnjenje, ne postoji nijedan pravni osnov, a i da je postojalo tako nešto on je morao da pošalje upozorenje klubu 15 dana ranije, što nije učinio. Dešava se i u Interu da plate dugo kasne, pa je taj klub osvojio titulu u Italiji. Očigledno je trenutno prisutan neki svojevrsni "stampedo" protiv Partizana - zaključio je prvi čovek crno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)