PARTIZAN POBEDIO TSC: Crno-beli zasluženo stigli do novog trijumfa

Novosti online

05. 05. 2021. u 15:24 >> 17:51

FUDBALERI Partizana pobedili su TSC sa 3:1 na svom terenu u 35. kolu Superlige Srbije.

ПАРТИЗАН ПОБЕДИО ТСЦ: Црно-бели заслужено стигли до новог тријумфа

FOTO: M. Vukadinović

Zasluženo su slavili crno-beli, bili su bolji rival - posebno u drugom delu meča. Iskoristili su odlično prilike koje su im se ukazale i došli do novog trijumfa (petog vezanog).

Nije bilo golova u prvih 45 minuta, ali je zato sve nadoknađeno u drugom delu utakmice. Domaći su poveli u 53. minutu preko Bibrasa Natha koji je bio precizan sa bele tačke. Prednost je duplirao Filip Holender kome je to bio deveti pogodak u sezoni. Treći gol za crno-bele postigao je Miloš Jojić koji je dobro ispratio odbijenu loptu i smesio je iza leđa Nenada Filipovića.

Jedini strelac za goste bio je Borko Duronjić. Imao je TSC nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu, ali nije bilo ni sreće, a ni preciznosti.

Partizan je ostao drugi na tabeli sa 89 bodova, dok je tim iz Bačke Topole na sedmoj poziciji sa 49.

Sastavi timova:

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Jojić, Natho, Jović – Holender.

TSC (4-2-3-1): Filipović – Petković, Antonić, Damjanović, Petrović – Banjac, Tomanović – Stanojev, Milićević, Zec – Lukić.

DRUGO POLUVREME: Partizan - TSC 3:1

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

83. MINUT - Gosti dolaze do pogotka. U strelce se upisao Borko Duronjić. Primio je loptu u kaznenom prostoru rivala i odlično šutirao. Pokušao je to Stojković da odbrani, no nije uspeo.

 

78. Žele domaći još golova, nisu stali na loptu. Ipak, za sada nema promene rezultata.

67. MINUT - Novi gol crno-belih. Jojić je pogodio za 3:0. Jović je dobio odličnu dugu loptu, njegov pokušaj je zaustavio Filipović, ali se lopta odbila do veziste Partizana koji je pogodio za ubedljivu prednost i praktično je rešio utakmicu.

 

64. MINUT - Duplirao je prednost Partizan. Holender je strelac. Fenomenalno je Natho pronašao reprezentativca Mađarske, a ovome nije bilo teško da zatrese mrežu rivala.

 

62. MINUT - Nakon korner šutirao je Vujačić glavom iz ne baš izgledne pozicije, lopta je otišla pored gola.

61. MINUT - Čuvaju prednost domaći i nedozvoljavaju TSC-u da im ozbiljnije zapreti. Mogli su crno-beli da dupliraju prednost. Jović je proigrao Jojića, no Filipović je sjajno reagovao i odbio loptu u korner.

53. MINUT - Penal za Partizan. Poveli su crno-beli pogotkom Bibrasa Natha, kome je ovo 11. gol u sezoni. Inače, jedanaestercu je prethodio prekršaj Marka Petkovića nad Slobodanom Uroševićem.

 

49. MINUT - Najpre su gosti pokušali da savladaju Stojkovića, a već u sledećem napadu je zapretio Holender, ali je njegov pokušaj sa nekih 16 metara zaustavio Filipović.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme utakmice u Beogradu.

PRVO POLUVREME: Partizan - TSC 0:0

45. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

 

43. MINUT - Najbolju priliku imao je TSC. Odlično su gosti kombinovali. Zec je ostavio loptu za Lukića koji je šutirao iz prve, ali je Stojković sjajno nogom zaustavio udarac najboljeg strelca gostujuće ekipe.

39. MINUT - Udarac iz daljine je oprobao Miloš Jojić. Može to mnogo bolje vezista Partizana.

34. MINUT - Još jedna dobra prilika za Banjca. Primio je loptu na ivici šesnaesterca, šutirao levom nogom, no nije bio precizan. Njegov pokušaj je završio pored stative gola koji čuva Vladimir Stojković.

31. MINUT - Dobra akcija izabranika Mladena Krstajića. Lukić je pronašao Banjca, ovaj nije uspeo da zahvati loptu onako kako je želeo, pa do promene rezultata nije došlo.

24. MINUT - Oboren je Zec u kaznenom prostoru crno-belih, oboren je od strane jednog igrača domaćeg tima, ipak sudija Srđan Jovanović je odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi.

22. MINUT - Nije bilo mnogo uzbuđenja od pokušaja igrača TSC-a. Mreže za sada miruju na stadionu Partizana.

12. MINUT - Prvi ozbiljniji napada tima iz Bačke Topole. Đuro Zec je primio loptu u kaznenom prostoru rivala, ali je realizacija bila loša, lopta je otišla visoko preko gola.

7. MINUT - Crno-beli su ti koji su prvi zapretili. Lopta je na desno krilo stigla do mladog Jovića koga je proigrao Natho, a ovaj je promašio veliku priliku.

3. MINUT - Počela je utakmica na stadionu Partizana.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati