MATIĆ POKUŠAO DA SMIRI NAVIJAČE: Srpski fudbaler želeo da se igra utakmica, klub udario zabranu njemu i još trojici igrača

Novosti online

03. 05. 2021. u 09:28

UTAKMICA Mančester junajted - Liverpul odložena je zbog nereda navijača koji su upali na "Old Traford", a situaciju je pokušao da smiri srpski fudbaler Nemanja Matić.

МАТИЋ ПОКУШАО ДА СМИРИ НАВИЈАЧЕ: Српски фудбалер желео да се игра утакмица, клуб ударио забрану њему и још тројици играча

Foto: AP

Pristalice "crvenih đavola" su šetali po terenu, pevali, vikali, po neko je i šutirao loptu u gol. Tek po intervenciji policije napustili su teren i tada je bilo jasno da od utakmice neće biti. Ipak, Matić je želeo da se meč odigra.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i čovek koji važi za veliki autoritet u svlačionici Junajteda imao je ideju da će navijači, nakon što on priča sa njima, prekinuti proteste!

Nije Matić bio jedini koji je želeo da priča sa navijačima i pokuša da smiri stuaciju - to su želeli da urade kapiten Hari Megvajer, Bruno Fernandeš i Skot Mektominej.

Njihovu molbu je uprava kluba odbila, da bi pomenuti fudbaleri na kraju bili besni na čelnike  jer im nisu dozvolili izlazak napolje.

Fudbaleri Mančester junajteda bili su smešteni u klupski hotel tokom incidenata i posmatrali su sve što se dešava. Kada su shvatili da od utakmice neće biti ništa otišli su kućama.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)