LEGENDA JUNAJTEDA: Glejzeri da prodaju klub, to je jedino časno sada

Novosti online

02. 05. 2021. u 18:15

LEGENDA Mančester junajteda Gari Nevil pozvao je porodicu Glejzer da proda klub jer je to, kako smatra bivši kapiten crvenih đavola, častan i jedini logičan potez.

ЛЕГЕНДА ЈУНАЈТЕДА: Глејзери да продају клуб, то је једино часно сада

EPA/ANTONIO COTRIM

Nevil ističe da Junajted nije više kao što je nekad bio.

- Porodica Glejzer je bila izdržljiva i tvrdoglava već godinama. Preuzeli su klub koji je imao najbolji stadion u zemlji, najbolji trening centar. Imao je tim koji je redovno prolazio u četvrtfinale, polufinale Lige šampiona i redovno osvajao titulu, svake ili svake druge sezone. Ako sada pogledate, ovaj stadion izgleda sjajno, ali ako odete iza kulisa, zarđao je i truo. Ako pogledate trening centar, on nije verovatno ni među prvih pet u zemlji. Do polufinala Lige šampiona nismo stigli 10 godina, Premijer ligu nismo osvojili osam godina - zaključio je Nevil.

Navijači Mančester junajteda izazvali su odlaganje derbija sa Liverpulom pošto su izvršili invaziju na Old Traford, ali i blokirali izčeze iz hotela u kojima se nalaze igrači obe ekipe, dok je sudija meča Majkl Oliver zarobljen u svom autu na putu ka stadionu.

- Porodica Glejzer se bori da ispuni svoje finansijske planove, ali navijači kažu da je njihovo vreme isteklo. Moje mišljenje je da će oni zaraditi mnogo ako prodaju klub. Mislim da je pravo vreme i da je časno da to učine - rekao je Nevil i dodao:

- Ogromno je nezadovoljstvo među navijačima Junajteda, ali i kod ljubitelja fudbala generalno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)