PARTIZAN SLAVIO U NOVOM SADU: Crno-beli brojali do tri protiv Proletera (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2021. u 16:26 >> 18:46

FUDBALERI Partizana pobedili su Proleter sa 3:1 u Novom Sadu u 34. kolu Superlige Srbije.

ПАРТИЗАН СЛАВИО У НОВОМ САДУ: Црно-бели бројали до три против Пролетера (ВИДЕО)

Foto: FK Partizan

Zasluženo su slavili crno-beli i upisali četvrti vezani trijumf u prvenstvu, a peti ako se računa i Kup.

Od starta je Partizan krenuo da napada kako bi što pre stigao do vođstva. Terensku inicijativu gosti su krunisali u 18. minutu kada je Svetozar Marković odlično skočio i glavom savladao Nikolu Vasiljevića posle dobro centaršuta Miloša Jojića.

Do kraja prvog dela susreta nije bilo više golova. U nastavku utakmice su viđena još tri pogotka, od toga dva u mreži Proletera i jedan u mreži Beograđana.

Golove za crno-bele postigli su još Lazar Marković i Miloš Jojić, a kod oba im je sjajno asistirao Bibras Natho. Jedini strelac za goste bio je Milan Mirosavljev koji je iskoristio lošu reakciju Makija Banjaka.

Partizan je i dalje drugi na tabeli sa 86 bodova, dok je Proleter 14. sa 43 jednim više od Rada koji je prvi ispod crte.

Sastavi timova:

PROLETER (4-2-3-1): Vasiljević – Milošević, Marjanović, Ilić, Kovačević – Pejić, Joković – Knežević, Živojinović, Kojić – Ivanović.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miljković, S.Marković, Banjak, Urošević – Šćekić, Jojić – F.Stevanović, Pavlović, Jović – Štulić.

DRUGO POLUVREME: Proleter - Partizan 1:3

90+1. MINUT - Jojić stavlja tačku na i. Partizan je u finišu susreta postigao i treći gol. Asano je kao brzi voz probio po desnoj strani. Dodao je loptu do Natha, a ovaj šmekerski ostavio za vezistu gostiju kome nije bilo teško da loptu ubaci u praznu mrežu.

 

88. MINUT - Znalački gosti čuvaju prednost u ovim momentima i čekaju da se završi utakmica na "Karađorđu".

79. MINUT - Domaćin je ekspesno smanjio rezultat. Loše je ragovao Banjak. Izbio je loptu u vis iznad sebe, do nje je stigao Mirosavljev, spoljnim delom stopala ju je poslao iz leđa Popovića.

 

76. MINUT - Partizan duplirao prednost! Lazar Marković je postigao gol posle sjajne akcije. Natho je ostavio petom loptu krilu Partizana, a ovaj lagano savladao Vasiljevića.

 

69. MINUT - Fantastičan udarac Asana. Šutirao je unutrašnjim delom stopala, ali nije se golman domaćih dao savladati. Ipak, trebalo bi reći da deluje da Japanac nije želeo da šutira. Bilo kako bilo ispao je odličan pokušaj.

65. MINUT - Pojačavaju ritam gosti, žele da dođu do drugog gola. Probao je Banjak glavom posle kornera, lopta je oti'šla visoko preko gola Nikole Vasiljevića.

59. MINUT - Stanojević je izvršio četvorostruku izmenu. Na teren su ušli Lazar Marković, Filip Holender, Takuma Asano i Bibras Natho.

52. MINUT - Proleter je prvi zapretio u nastavku susreta, ali nije to bilo opasno po Popovića, koji nije morao ni da reaguje jer je lopta otišla preko gola.

PRVO POLUVREME: Proleter - Partizan 0:1

45. MINUT - Nova dobra prilika za domaće. Ilić je dobio loptu u kaznenom prostoru rivala, prevario je čuvara, ali završni udarac nije bio onakav kakav je zamislio.

43. MINUT - Jojić je mogao da duplira prednost. Izveo je slobodan udarac iz izgledne pozicije, no od svega pogodio je samo živi zid.

34. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja od šanse domaćih. Partizan je malo prepustio loptu rivalu i pokušava da ih ugrozi iz kontre.

23. MINUT - Proleter je umalo stigao do izjednačenja. Ivanović je ukrao loptu Markoviću, izašao je sam ispred Popovića, ali je loše završio akciju.

21. MINUT - Velika prilika za Miljkovića. Šutirao je iskosa sa desne strane, ipak nije bio precizan i gosti su dobili samo korner. Iz njega su opet zapretili Beograđani. Maki Banjak je glavom šutirao pored gola domaćih.

18. MINUT - Vode crno-beli! Ponovo je Jojić sjajno centrirao iz slobodnog udarca, a Marković je glavom pogodio mrežu rivala.

 

11. MINUT - Odličnu priliku propustio je Svetozar Marković. Šutirao je štoper Partizana iz neposredne blizine pravo u Vasiljevića nakon centaršuta Jojića.

9. MINUT - Prvi su zapretili domaći. Oprobao je udarac sa nekih 20 metara Knežević, ali je njegov udarac završio visoko iznad prečke gola koji čuva Popović.

4. MINUT - Partizan drži loptu u svojim nogama na početku utakmice, pokušava da kreira napad iz poslednje linije.

1. MINUT - Počela je utakmica na "Krađorđu".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju