I MALI FILIP POMAŽE MAGDALENI: Dobio na poklon dres svog idola, pa ga stavio na humanitarnu aukciju (FOTO+VIDEO)

Novosti online

26. 04. 2021. u 15:55

DESETOGODIŠNjI Filip Kostić iz Kosovske Mitrovice dva puta nedeljno provodi po 12 sati u prevozu samo da bi odradio trening za Crvenu zvezdu. Požrtvovanost ovog dečaka nije ostala nenagrađena, pošto su mu crveno-beli omogućili da prisustvuje treningu prvog tima, a na poklon je dobio i dres svog ljubimca Milana Pavkova. Iako je to za njega bio jedan od najvrednijih poklona koje je dobio tokom života, odlučio je da ga ustupi za lečenje svoje drugarice.

И МАЛИ ФИЛИП ПОМАЖЕ МАГДАЛЕНИ: Добио на поклон дрес свог идола, па га ставио на хуманитарну аукцију (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Zvezda Kids

Magdaleni Nedeljković iz Kosovske Mitrovice potrebno je 250.000 dolara za lečenje retke bolesti Tuberozne skleroze na klinici u Hjustonu.

Filip je odlučio da dres stavi na humanitarnu aukciju, odrekao se jednog od najdražih poklona u svom životu, jer je svestan da ima nešto što je mnogo vrednije od samog dresa, a to je život najbolje drugarice.

- Treniram u Zvezdi već dve godine. Putujem šest sati do Beograda, odradim trening, pa se autobusom vratim kući. Utorokom i četvrtkom. Naporno mi je samo kad putujem, dok mi je na treningu super - govorio je Filip Kostić za Jutjub kanal Zvezda kids, a opisao je i kako se obreo u Zvezdi.

- Bio sam na turniru sa mojim klubom u Vrnjačkoj Banji, pre dve godine, tada su me zapazili, pozvali su mog tatu da dođem na trning, odradio sam trening, dao dva-tri gola, posle sam bio 7 dana na pripremama u Sloveniji, dao sam tri gola i od tada sam u Zvezdi - opisao je Filip.

Samo dva dana od kako je upoznao prvotimce Zvezde i dobio na poklon dres Milana Pavkova, on je odlučio da ga da na humanitarnu aukciju kako bi pomogao Magdaleni Nedeljković, koja već pet godina ima epi napade koji ne mogu da se izleče i za koje je potrebno 250.000 dolara kako bi dobila novu nadu na klinici u Hjustonu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni