PARTIZAN SLAVIO PROTIV SPARTAKA: Crno-beli strepeli u završnici, na kraju zasluženo slavili (VIDEO)

A. Ilić

25. 04. 2021. u 21:20 >> 21:23

FUDBALERI Partizana slavili su 2:1 u 33. kolu Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice.

ПАРТИЗАН СЛАВИО ПРОТИВ СПАРТАКА: Црно-бели стрепели у завршници, на крају заслужено славили (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su od prvog minuta imali prednost na terenu. Napadali su, konstantno kontrolisali igru. Te su zasluženo slavili, iako su gosti u završnici izjednačili i bili na pragu osvajanja boda. 

Igrao se 38. minut, Obradović je šutirao, došao je potom do odbitka i glavom spustio loptu za Lazara Pavlovića. A talentovani fudbaler šutirao je na "volej" i poslao je loptu iza leđa golmana Dujmovića. 

Imao je mladi Nemanja Jović nekoliko dobrih prilika u meču, najbolju u 55. minutu Pavlović je odlično uočio usamljenog Jovića na petercu, a on loše zahvata loptu, koja odlazi kraj stative. 

Srećković je u 80. minutu šutirao iz prekida. Lopta je pogodila prečku, a dok se okvir gola još tresao, izgledalo je da će se crno-beli odbraniti, a u gomili se najbolje snašao Milan Marčić koji je zatresao mrežu za izjednačenje. 

Mihajlo Ivančević napravio je jedanaesterac u 87. minutu. Oborio je u šesnaestercu Štulića. Izvođač najstrožije kazne bio je 

PARTIZAN – SPARTAK 2:1 (1:0)
(Pavlović 38', Natho 88p - Marčić 80') 

Stadion Partizana

Sudija: Nenad Minaković

Partizan: Popović – Živković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Zdjelar, Šćekić (Jojić od 71.)  – Asano (Stevanović od 63.), Pavlović (Natho od 71.) , Jović (L. Marković od 71.) – Holender (Štulić od 63). 

Spartak: Dujmović – Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Vidović – Marčić, Vidaković, Savković – Tufegdžić (od 57. Bijelović), Srećković, Furtula (od 57. Đurasović). 

DRUGO POLUVREME 

92. MINUT - Štulić pravi prekršaj u pokušaju da napravi prostor za šut u šesnaestercu gostiju. 

87. MINUT - PENAL ZA PARTIZAN - Mihajlo Ivančević napravio je jedanaesterac zbog koga je zaradio direktan crveni karton. Oborio je u šesnaestercu Štulića. Izvođač najstrožije kazne bio je Natho. Dujmović je otišao desno, a lopta levo. 

 

80. MINUT - GOL SPARTAK - Srećković je šutirao iz prekida. Lopta je pogodila prečku, a dok se okvir gola još tresao, izgledalo je da će se crno-beli odbraniti, a u gomili se najbolje snašao Milan Marčić koji je zatresao mrežu za izjednačenje. 

 

72. MINUT - Izgledalo je kao obećavajuća prilika, Stevanović je poslao loptu u šesnaesterac gde su bili Jojić i Marković, ali lopta prolazi pored svih. 

63. MINUT - Period igre koji više podseća na šahovsku partiju nego na fudbal. Dosta nadmudrivanja, nažalost sve se odvija između dva šesnaesterca. 

54. MINUT - Loše je zahvatio loptu mladi Jović, šutirao je pored gola. Odlično proigravanje Pavlovića. 

52. MINUT - Fantastična solo akcija Pavlovića prošao je čuvara, ali loš šut . 

51. MINUT - Partizan i dalje ima terensku inicijativu. Prvu ozbiljniju šansu imali su crno-beli u šestom minutu nastavka. Živković ubacuje loptu, Asano pokušava glavom. Siguran je bio Dujmović.  

FOTO: M. Vukadinović

PRVO POLUVREME 

45. MINUT - Kraj prvog poluvremena. Fudbaleri Partizana imali su terensku inicijativu i zasluženo su u prednosti nakon prvog poluvremena. 

38. MINUT - GOL ZA PARTIZAN - Lazar Pavlović je došao do lopte u petercu Spartaka, Obradović je prvo šutirao, potom odbitak prosledio do saigrača. Plasirao je volej u gol Dujmovića.  Prvi gol Pavlovića u dresu Partizana. 

 

36. MINUT - Nakon gužve u šesnaestercu Spartaka Dunđerski je ostao na zemlji nakon duela sa Obradovićem. 

34. MINUT - Pripretio je Tufegdžić, izbegao je ofsajd zamku, šutirao, a blokira ga potom Svetozar Marković. 

32. MINUT - Nova šansa za Nemanju Jovića. Skočio je visoko na centaršut Živkovića, snašao se između Dunđerskog i Tekijaškog, a lopta odlazi malo iznad prečke. 

26. MINUT - Pavlović je probao da proigra Holendera, brane se gosti. Lopta potom dolazi do Lazara Pavlovića koji šutira pored gola. 

22. MINUT - Lopta uglavnom kruži oko šesnaesterca Spartaka. Lopta cirkuliše, a igrači Partizana strpljivo traže svoju priliku. 

FOTO: M. Vukadinović

18. MINUT -  Filip Dujmović skinuo je udarac Asana, odlična prilika za japanskog fudbalera. Još bolje ga je proigrao Jović. 

16. MINUT  - Nakon centaršuta Živkovića pokušao je Filip Holender, a udarac Mađarskog reprezentativca završio je visoko preko gola. 

11. MINUT - Marko Živković je pokušao da uposli Nemanju Jovića, a on je raspalio levicom po lopti - neprecizno. Lazar Pavlović je potom oprobao udarac, ni on nije uspeo da zatrese mrežu. 

8. MINUT - Kombinovali su Obradović i Jović, ali je mladi fudbaler Partizana bio u ofsajdu. 

5. MINUT - Partizan ima kontrolu lopte u uvodnim moinutima. 

1. MINUT - Spartak ima prvi napad. Utakmica je počela. 

Pratite Novosti sport na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)