FINALE KUPA U BEOGRADU: Žreb odlučuje domaćina

Novosti online

22. 04. 2021. u 15:30 >> 19:49

PARTIZAN i Zvezda su finalisti Kupa Srbije. Zasad se zna samo datum, ali ne i mesto na kojem će da odlučuju o peharu. FSS je još ranije odlučio da će se finalni meč igrati 25. maja, ali se čekao epilog polufinala, da se razmišlja o domaćinu.

ФИНАЛЕ КУПА У БЕОГРАДУ: Жреб одлучује домаћина

FOTO: M. Vukadinović

- Propozicije takmičenja u Kupu Srbije su jasne. Ako su oba kluba u finalu iz Beograda, meč će se igrati u našem glavnom gradu, a žreb bi odlučivao o tome na čijem stadionu. Poseban deo žreba je da se formalno odredi ime domaćina. Ne isključujemo ni mogućnost da se meč igra van Beograda, ali do sada nije stiglo interesovanje ili kandidatura nijednog drugog grada za organizaciju - rekao je za "Novosti", predsednik takmičarske komisije FSS Miodrag Janković.

FOTO: M. Vukadinović

Dakle, kako stvari stoje, "večiti" će se sresti ili na stadionu Partizana ili na objektu "Rajko Mitić". Pre dve godine je žrebanjem odlučeno da se igra u na Zvezdinom terenu i Partizan je finale dobio 1:0. Prošle godine su Partizan i Vojvodina igrali na niškom "Čairu", iako su propozicije nalagale da se igra na "Rajku Mitiću". Tada su iz Zvezde odbili da svoj stadion ustupe pod izgovorom da je u toku renoviranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima