OSVETA SE NAJBOLJE SLUŽI HLADNA: Partizan izbacio Vojvodinu, zakazao derbi sa Zvezdom u finalu!

A. Ilić

21. 04. 2021. u 20:22 >> 21:08

FUDBALERI Partizana drugi su finalisti Kupa Srbije nakon pobede nad Vojvodinom od 1:0.

ОСВЕТА СЕ НАЈБОЉЕ СЛУЖИ ХЛАДНА: Партизан избацио Војводину, заказао дерби са Звездом у финалу!

FOTO: N. Karlić

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Vojvodine sa 1:0 u polufinalu Kupa Srbije. Gol je u 10. minutu postigao Svetozar Marković. 

Viđena je tvrda i takmičarska utakmica. Partizan je za nijansu bio bolji u prvom, Vojvodina u drugom poluvremenu. 


Crno-beli su svoju priliku iskoristili i zasluženo se nalaze u finalu Kupa Srbije gde će 25. maja igrati protiv Crvene zvezde, a mesto odigravanja finalnog duela biće naknadno objavljeno. 

VOJVODINA – PARTIZAN 0:1 
(Marković S 10') 

Stadion: Karađorđe

Sudija: Srđan Jovanović

Vojvodina: Vukliš – Andrić, Bralić, Saničain (Maksimović od 86.), Đorđević – Stojković ( Topić od 86, Drinčić – Bojić (Simić od 70.), Gemović (Vukadinović od 46.), Čović – Mrkaić.

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Asano, Natho (Jović od 72.), L. Marković (Zdjelar od 64.) – Holender (Štulić od 86.).

KRAJ MEČA

90+4. MINUT - Igraće se još četiri minuta. 

89. MINUT - Nenad Lalatović dobija žuti karton zbog "klanjanja" sudiji kraj aut linije. 

81. MINUT - Jović je uneo živost u igru Partizana, po desoj strani je dodao do Jojića, šutira vezista, a na kraju odbrana dobro reaguje. 

78. MINUT - Šćekić šutira, pravo u golmana domaćina. 

76. MINUT - Pokušao je Jojić iz prekida, šutirao je tik iznad gola Vukliša. Lep, ali nedovoljno precizan pokušaj. 

69. MINUT - Odbitak iz prethodnog napada dolazi do Asana koji šutira preko gola. 

68. MINUT - Bralić je napravio prekršaj nad Holenderom. Prekid po strani za Partizan. Jojić je izveo udarac po levoj strani, Vukliš interveniše, lopta je išla u gol. 

59. MINUT  - Čović je tukao glavom na proigravanje Drinčića. Stojković levim kolenom uspeva da odbrani. Nešto ranije u meču se povredio, upitno je u ovom trenutku da li će moći da nastavi. U istom trenutku na povredu se žali i Slobodan Urošević koji je imao nezgodan udarac u glavu prilikom jedne intervencije!

56. MINUT - Kontra Partizana. Asano je dodao do Markovića koji pogađa spoljni deo mreže. Potom je Čović po desnom boku uneo loptu u Partizanov šesnaesterac - pored gola. 

53. MINUT - Fudbaler Vojvodine je šutnuo loptu posle prekida i nije dobio karton. što bi mu bio drugi žuti. A za isti potez je Šćekić u prvom poluvremenu dobio karton...

52. MINUT - Vukadinović je ušao po levoj strani. Pokušao je da spusti loptu u peterac, odlično reaguje Stojković koji se pritom povredio. Zagreva se sa strane Aleksandar Popović 

48. MINUT - Blokiran jej Holender, dolazi odbitak do Jojića, on pokušava lažnjakom da napravi prostor, šutira preko gola. 

46. MINUT - Lalatović je u drugom poluvremenu na teren uveo Vukadinovića, zauzeo je mesto Gemovića. 

FOTO: N. Karlić

PRVO POLUVREME 

45. MINUT - Nije bilo mnogo prilika u prvom poluvremenu. Partizan je svoju priliku iskoristio, dok su gosti u prvom delu teško dolazili do gola rivala. 

36. MINUT - Jako agresivna igra domaćih fudbalera, gosti zbog toga negoduju. Pokušao je domaćin iz prekida. Centrirao je Drinčić, a Gemović ne uspeva 

27. MINUT - Negodovao je kod sudije Srđana Jovanovića Nenad Lalatović. Bio je nezadovoljan pojedinim sudijskim odlukama, ali se situacija brzo primirila. 

FOTO: N. Karlić

25. MINUT  - Vujačić je dirao loptu nakon prekida, zakasnio je Šćekić. Novi korner za crno-bele. Ponovo izvodi Jojić. Lazar Marković tuče, ali preko gola odlazi lopta. 

20. MINUT - Dobra akcija Partizana. Po desnoj strani su kombinovali Asano i Miljković, bek crno-belih je ubacio na peteras, gde je za malo zakasnio HolenderDobra akcija Partizana. Po desnoj strani su kombinovali Asano i Miljković, bek crno-belih je ubacio na peteras, gde je za malo zakasnio Holender

 - Na tribinama stadiona „Karađorđe“ je i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković. Možda Piksi snima ima li kandidata u ove dve ekipe za naredno okupljanje državnog tima.

FOTO: FK Partizan

14. MINUT - Saničanin udara glavom na centaršut Drinčića, lopta prolazi kraj gola Stojkovića. 

10. MINUT - GOL PARTIZAN - Natho je odlično uposlio Svetozara Markovića koji glavom šalje loptu u mrežu Vukliša! 

 

5. MINUT - Prva šansa na utakmici. Imao ju je Natho. Nenadao. Pucao je Izraelac sa 25 metara, šut nije bio toliko snažan, ali se lopta izmigoljila iz ruku golmanu Goranu Vuklišu, prošla mu je i kroz noge, a onda i pored stative. 

1. MINUT - Utakmica je počela 

Pratite Novosti sport na Fejsbuku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju