ZVEZDA U FINALU KUPA Radnik skupo prodao kožu! (VIDEO)

Novosti online

21. 04. 2021. u 16:40 >> 18:57

FUDBALERI Crvene zvede plasirali su se u finale Kupa Srbije pobedom od 2:1 nad Radnikom iz Surdulice.

ЗВЕЗДА У ФИНАЛУ КУПА Радник скупо продао кожу! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Malo je nedostajalo da prvog finalistu Kupa odlučuju penali, pošto je Radnik u poslednjih pet minuta dva puta pogađao prečku Borjanovog gola.

Golove za Zvezdu su postigli Nemanja Milunović u drugom i Dijego Falćineli u 34. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za Radnik bio Milan Makarić u 51. minutu. 

Crveno-beli će se za trofej u nacionalnom Kupu boriti s pobednikom drugog polufinala u kojem se sastaju Vojvodina i Partizan. 

Zvezda je povela već u drugom minut golom Milunovića glavom, posle kornera koji je izveo Gelor Kanga (ostaje pitanje da li je gol trebalo da bude priznat pošto je Sanogo pokušao da zakači loptu glavom iako je bio u ofsajd poziciji), da bi na 2:0 povisio Falćineli u 34. minutu, na asistenciju El Fardu Bena. 

Radnik je smanjio u 51. minutu preko Marakića koji se lepo snašao u petercu, a gostujući tim je u samom finišu meča imao dve velike prilike da izjednači pošto su Zoran Danoski i Uroš Milovanović pogodili okvir gola.

92. MINUT - NOVA PREČKA! Šutirao je Milovanović, Borjan je loptu odbio od prečku, signalizirali su fudbaleri gostiju da je odskočila u gol...

 

88. MINUT - Korner za Radnik izvodi Bainović, ali pravi faul u napadu Milovanović.

85. MINUT - PREČKA za Radnik! Prečka je bila saveznik Milana Borjana posle sjajnog šuta Danoskog od čijeg ulaska je počeo preporod igre gostiju.

 

80. MINUT - Gajić propušta priliku da reši meč.

77. MINUT - Ivanić je izgubio loptu u napadu, Sanogo je ispao, a Bogdanovski opasno pripretio po desnom krilu, ali rezultat ostaje nepromenjen.

70. MINUT - Idealna prilika za izjednačenje Radnika. Danoski je odlično uposlio Stamenkovića, ali loše je primio i zahvatio loptu fudbaler gostiju.

68. MINUT - Smušeno izbacivanje lopte iz kznenog prostora moglo je da košta goste, ali nije pogodio Nikolić.

66. MINUT - Jokić sprečava kontru Crvene zvezde posle napada Radnika koji je prekinut možda i faulom Sanoga nad Subotićem.

62. MINUT - Kakav karambol ispred gola Radnika. Ranđelović dva puta zaustavlja pokušaje Zvezde, na kraju sa gol linije loptu izbija Radmilovac.

57. MINUT - Bogdanovski u ulozi desnog krila uspeva da uputi nizak centaršut, ali lopta stiže iza leđa Makariću.

51. MINUT - GOL za Radnik. Makarić postiže 22. pogodak u sezoni. Stvrno je reč o rasnom golgeteru

 

48. MINUT - Katai i Falčineli krenuli su u isto vreme na loptu posle centaršuta sa levog krila, Italijan je pogodio Radmanovca i lopta se odbila u korner.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Zvezda ima dva gola prednosti.

40. MUNUT - Napad gostiju koji se dugo razvijao, ali je na kraju Borjan lako uhvatio jedan loš centaršut sa desnog krila.

36. MINUT - Slobodan udarac za Radnik izvodi Makarić i pogađa živi zid.

32. MINUT - GOL!!! Korner za Zvezdu sa leve strane izvodi Ben, loptu odbijaju defanzivci Radnika, ali ona opet stiže do Bena koji u drugo pokušaju idealno upošljava Falčinelija

 

30. MINUT - Katai posle još jedne svoje magije pokušava, ali Ranđelović uspeva nekako nogom da spreči gol.

25. MINUT - Najbolji strelac Lige Milan Makarić dobro je zagrejao dlanove Milana Borjana koji izbacuje loptu u korner. Posle kornera Zvezda ide u kontru, ali odbrana gostiju uz pomoć istrčalog Ranđelovića rešava situaciju.

22. MINUT - Ivanić iskosa sa leve strani stavlja na muke golmana Radnika Ranđelovića koji polaže ovaj ispit.

21. MINUT - oslobodio se Radnik pritiska domaćih, sve češće je lopta na polovini pa i u 16 metara Zvezde, ali nema konkretnih pretnji po gol Borjana.

19. MINUT - Korner za Radnik i prva gužva u šesnaestercu Zvezde, ali raščišćavaj uto defanzivci šampiona Srbije.

12. MINUT - Utakmica je bila prekinuta nekoliko minuta zbog zahteva delegata da se sa tribina uklone transparenti upereni protiv takozvane Evropske Superlige.

4. MINUT - Nova šansa za crveno-bele. Falčineli se našao pred golom rivala ali nije uspeo da uputi ozbiljniji udarac.

 

2. MINUT - Korner sa desne strane izvodi Kanga, Milunović postiže gol , utisak je uz pomoć Sanoga koji je iz sumnjive pozicije uticao na igru i zasmeta ogolmanu Ranđeloviću.

1. MINUT - Prvi napad ima Crvena zvezda.

POČELA JE UTAKMICA

- Pokušaćemo da se pokažemo u još kvalitetnijem svetlu nego pre četiri dana na Marakani, trudićemo se da budemo čvršći, agresivniji i da budemo konkretniji kada imamo loptu. Učinićemo sve da napravimo još veći uspeh od ovog što smo napravili do sada, jer ovi momci su već ušli u istoriju Radnika kao polufinalisti kupa. Ako uspemo da uđemo u finale, mislim da bi to bila jedna velika nagrada za ove momke, za ovaj klub, za ovaj grad. Ako ne, zadovoljićemo se ovim što smo napravili, a Zvezdi ćemo čestitati i okrenuti se prvenstvu - rekao je u najavi meča trener Surduličana Slavoljub Đorđević

CRVENA ZVEZDA – RADNIK 2:1

(Milunović 2', Falčineli 32' - Makarić 52')

POLUFINALE KUPA SRBIJE, JEDAN MEČ

Stadion: Rajko Mitić

Bez gledalaca

Sudija: Miloš Đorđić

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gajić, Milunović, Degenek, Rodić (Gobeljić) – Sanogo, Kanga – Ben (Srnić), Ivanić (Gavrić), Katai (Nikolić) – Falčineli (Pavkov)

RADNIK (4-2-3-1): Ranđelović – Bogdanovski, Radmanovac, Jokić, Stojanović – Oreščanin (Bainović), Biber – Stamenković, Subotić, Spasić (Danoski) - Makarić

Poznati su i sastavi obe ekipe, u kojima prema pravilima Kupa ne moraj uda budu zastupljena dva bonus igrača mlađa od 21 godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni