MITROVIĆ SVE GLEDAO SA KLUPE: Arsenal u dubokoj nadoknadi stigao do boda, Fulam sve bliži ispadanju iz lige (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2021. u 16:54

FUDBALERI Fulama odigrali su nerešeno protiv Arsenala - 1:1 na "Emirejtsu" u 32. kolu Premijer lige, a srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović je meč odgledao sa klupe za rezervne igrače.

МИТРОВИЋ СВЕ ГЛЕДАО СА КЛУПЕ: Арсенал у дубокој надокнади стигао до бода, Фулам све ближи испадању из лиге (ВИДЕО)

FOTO: AP

"Kotidžeri" su posle ovog remija u teškoj situaciji i samo ih veliko čudo može ostaviti u najelitnijem društvu engleskog fudbala.

Izabranici Mikela Arteta su prvi zatresli mrežu rivala u 40. minutu, uradio je to Dani Sebaljos, ali je nakon reakcije sudija u VAR sobi pogodak postignut zbog ofsajda u kojem se našao španski vezista.

Fulam je dobro otvorio drugo poluvreme. Igrao se 59. minut kada je Džoš Maja pogodio za veliku radost igrača Skota Parkera.

Dobro su se branili gosti do kraja susreta, delovalo je da će osvojiti ceo plen, ali su pali u sedmom minutu nadoknade kada je Edvard Nkitea doneo bod Arsenalu.

Posle ove utakmice "tobdžije" imaju 46 bodova i nalaze se na devetom mestu na tabeli. Fulam je na 18. poziciji sa 27 bodova, ima šest manje od Barnlija i čak dve utakmice manje od tog tima.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024