POBEDA PARTIZANA U ŠAPCU: Crno-beli posle preokreta savladali Mačvu (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2021. u 17:33 >> 19:58

FUDBALERI Partizana pobedili su Mačvu u Šapcu posle preokreta sa 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije.

ПОБЕДА ПАРТИЗАНА У ШАПЦУ: Црно-бели после преокрета савладали Мачву (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je ovaj meč počeo kako se samo poželeti može. Igrao se drugi minut kada je Knežević savladao Stojkovića i doveo svoj tim do prednosti.

Ređale su se prilike pred golom Mačve u prvom poluvremenu, ali je Miloš Gordić blistao i zaustavio skoro svaki pokušaj gostujućih fudbalera.

Ipak, posle niza promašaja Takuma Asano je 18. golom u sezoni uspeo da donese crno-belima izjednačenje u finišu prvog dela susreta.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su nastavili da dominiraju i u nastavku utakmice. Takva igra se isplatila Partizanu koji je preko Lazara Markovića uspeo da dođe do preokreta u 55. minutu.

Imali su gosti još nekoliko prilika do kraja utakmice - najbolju rezervista Sejduba Suma, ali je bio neprecizan. Sa druge strane Mačva nijednom nije zapretila Stojkoviću u drugom poluvremenu, pa je Partizan došao do novog trijumfa.

Crno-beli su ostali drugi na tabeli sa 80 bodova, dok je Mačva na 19. poziciji i osvojila je 21 bod.

DRUGO POLUVREME: Mačva - Partizan 1:2

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

90+1. MINUT - Znalački crno-beli čuvaju prednost i blizu su 26. pobede u Superligi Srbije.

80. MINUT - Spustio je malo tempo Partizan. Nema mnogo uzbuđenja pred golom Gordića i Stojkovića.

70. MINUT - Velika prilika za Sumu. Došao je Gvinejac do lopte posle greške jednog igrača Mačve, ali je njegov udarac završio malo pored stative.

62. MINUT - Dobar pokušaj Filipa Holendera. Mađarski reprezentativac nije uspeo iz ovog pokušaja da se upiše u strelce. Još dve promene u Partizanu - na teren su ušli Sejduba Suma i Nemanja Jović.

55. MINUT - Preokrenuo je rezultat. Sjajnu loptu u pred gol Mačve poslao je Bibras Natho, tamo se našao Lazar Marković, obišao je golmana Šapčana i pogodio praznu mrežu. Ovim pogotkom krilni fudbaler kluba iz Humske je pogodio 10. put u sezoni.

48. MINUT - Odličan udarac Stevanovića iz slobodnog udarca, ali se još jednom istakao odlični Miloš Gordić.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme u Šapcu. Aleksandar Stanojević je na teren u nastavku susreta poslao Filipa Stevanovića i Filipa Holendera.

PRVO POLUVREME: Mačva - Partizan 1:1

45+1. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

45. MINUT - Mogli su gosti u finišu da dođu do prednosti. Sjajan centaršut je poslao Lazar Marković, Natho šutirao glavom, a Gordić ponovo sjajan.

43. MINUT - Uspeo je Partizan da izjednači u finišu prvog poluvremena. Bila je gužva u kaznenom prostoru, Miljković je dodao loptu do Takume Asana koji je neometan sa pet metara zatresao mrežu rivala. Ovo je Japancu 18. gol u Superligi Srbije.

40. MINUT - Malo zatišje kada su šanse u pitanju. Od prilike Štulića nije se desilo ništa uzbudljivo.

31. MINUT - Neverovatni Miloš Gordić. Spustio je roletnu golman Mačve i nedozvoljava gostima da ga savladaju. Štulić je izašao jedan na jedan sa njim, no opet nije uspeo da ga nadmudri.

28. MINUT - Mačva je propustila veliku priliku da duplira prednost. Subotić je primio odličnu dugu loptu, dao joj for, ali se odličnom intervencijom istakao Stojković. Lopta se u nastavku akcije odbila do Kneževića koji nije bio precizan, pa do promene rezultata nije došlo.

25. MINUT - Udarac je oprobao i Natho. Pokušaj Izraelca nije predstavljao problem za čuvara mreže domaće ekipe.

21. MINUT - Partizan je preuzeo dominaciju na terenu. Ipak, gosti nikako da dođu do izjednačenja. Pokušao je i mladi Lazar Pavlović i bio je zamalo neprecizan. Udarac Štulića sa nekih pet metara je ponovo zaustavio za sada fenomenalni Gordić.

11. MINUT - Ne mogu Beograđani da pronađu put do gola Gordića. Ponovo je sjajno reagovao. Šutirao je Asano iskosa sa leve strane, no odlična intervencija čuvara mreže domaćeg tima koji je na pozajmici iz Crvene zvezde.

9. MINUT - Prva velika prilika za Partizan na utakmici. Posle kornera za goste lopta je došla do Asana koji je dobro šutirao, ali je Gordić bio sjajan. Golman Mačve se istakao i u nastavku akcije. Odlično je reagovao posle udarca Štulića.

2. MINUT - Mačva je povela u ranoj fazi utakmice. Loptu je kazneni prostor crno-belih poslao Pejović, ona je stigla do Kneževića koji se oslobodio čuvara i lako savladao Stojkovića.

1. MINUT - Počela je utakmica u Šapcu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice