DISCIPLINSKA KOMISIJA FSS: Jagodini i Borcu oduzeto šest bodova

Novosti online

15. 04. 2021. u 14:29

Na sednici Disciplinske komisije FSS održanoj dana 15.04.2021. godine, kojom je predsedavao Ivan Nikolić, u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane nadležnih organa UEFA protiv GFK „Jagodina“ Jagodina i FK „Borac 1926“ Čačak, da su svojim činjenjem ugrozili i povredili itegritet fudbalskih utakmica Prve Lige Srbije FK „Trajal“ – FK „Jagodina“ i FK „Železničar“ – FK „Borac 1926“, donete su sledeće odluke:

ДИСЦИПЛИНСКА КОМИСИЈА ФСС: Јагодини и Борцу одузето шест бодова

foto: N. Paraušić

1. Kažnjava se GFK „Jagodina“ Jagodina oduzimanjem 6 (šest) bodova od onih koje je osvojio do izricanja ove kazne i novčanom kaznom u iznosu od 6.000.000 (šest miliona) dinara.

2. Kažnjava se FK „Borac 1926“ Čačak oduzimanjem 6 (šest) bodova od onih koje je osvojio do izricanja ove kazne i novčanom kaznom u iznosu od 4.000.000 (četiri miliona) dinara.

Pored ovoga, Disciplinska komisija FSS donela je i odluke o kaznama zbog slabe organizacije, nedozvoljenog prisustva gledalaca i nepoštovanja odredaba iz COVID protokola o organizaciji utakmica, tako što je FK „Crvena zvezda“ Beograd izrečena novčana kazna u iznosu od 700.000 (sedamstotina hiljada) dinara zbog navedenih propusta na utakmici Super Lige Srbije FK „Crvena Zvezda“ Beograd – FK „Partizan“ Beograd.

Iz istih razloga, kažnjen je i FK „Novi Pazar“ Novi Pazar novčanom kaznom u iznosu od 500.000 (petstotina hiljada) dinara, a u vezi sa organizacijom utakmice FK „Novi Pazar“ Novi Pazar – FK „TSC“ Bačka Topola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)