Mozzart daje najveće kvote: Brajton 2,45, Sasuolo 2,30, Fener 1,53!

PROMO

12. 04. 2021. u 13:00

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Mozzart даје највеће квоте: Брајтон 2,45, Сасуоло 2,30, Фенер 1,53!

Foto AP

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedeljka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Engleske, Italije i Turske.

BRAJTON – EVERTON (PONEDELjAK, 21.15), KEC 2,45

Ono što tim koji se nalazi u borbi za opstanak stavlja u ulogu blagog favorita na večerašnjem okršaju nisu izostanci u Evertonu, Karlo Ančeloti će moći da računa na gotovo sve standardne prvotimce, već forma Karamela koja ide silaznom putanjom. Posle tri uzastopna trijumfa klub iz Liverpula je vezao, uključujući i poraz od Mančester Sitija u FA kupu, četiri utakmice bez pobede i polako gubi korak za rivalima u trci za mesto u Ligi šampiona. Brajton je sa dve vezane pobede sredinom marta došao do daha, ali je u prethodnom kolu poražen od Mančester Junajteda (2:1), iako je utisak da su Galebovi na tom meču zaslužili makar bod. Brajton i Everton su do sada odigrali sedam međusobnih susreta, od kojih je samo jedan završen bez pobednika. Zanimljivo, na svakom od preostalih šest slavio je domaćin.

BENEVENTO – SASUOLO (PONEDELjAK, 20.45), DVOJKA 2,30

Benevento meč 30. kola Serije A dočekuje sa dva vezana meča bez poraza. Nakon što na 11 uzastopnih mečeva u prvenstvu nisu znale za pobedu, Veštice su sredinom marta savladale ni manje ni više nego Juventus, da bi zatim remizirale sa Parmom i uplovile u nešto sigurniju luku. Kako nema briga oko opstanka, Sasuolo se, reklo bi se, malo opustio. Golovi na utakmicama Neroverda i dalje ne izostaju, po gol na obe strane viđen je na šest od poslednjih sedam njihovih utakmica, ali je u tom periodu ekipa Roberta de Zerbija slavila samo jednom. Stoga za Sasuolo okršaj sa Beneventom dolazi u pravi čas, jer nijednom nisu poraženi od večerašnjeg rivala. Na dosadašnjih pet međusobnih duela slavili su četiri puta.

FENERBAHČE – GAZIJANTEP (PONEDELjAK, 18.00), KEC 1,53

Sve je dalje Fenerbahče od titule, ali ima za šta da se bori – kvalifikacije za Ligu šampiona. Potencijalni gubitak titule delimično bi zamaskirao izlazak u kvalifikacije za elitno takmičenje i to što bi Žutim kanarincima u leđa gledao Galatasaraj, koji je na bod zaostatka za Fenerbahčeom. Ekipa Emrea Belozoglua je samo jednom poražena na prethodnih sedam utakmica, ali je čestim remijima (tri i pomenutom periodu), izgubila korak za Bešiktašom. Rikardo Sa Pinto preuzeo je Gazijantep krajem januara posle brodoloma sa Vasko da Gamom, ali je njegova ekipa tek u poslednjih nekoliko utakmica počela da beleži dobre rezultate pod komandom Portugalca. Gosti u prethodnih sedam utakmica imaju identičan učinak kao i Fener: po tri pobede i remija uz jedan poraz. Međutim, na strani nisu slavili ni na jednoj od poslednjih devet utakmica.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)