TADIĆ SREĆAN ZBOG MITROGOLA: Atmosfera u reprezentaciji Srbije kao nikada pre

Tanjug

28. 03. 2021. u 11:05

KAPITEN Srbije Dušan Tadić zadovoljan je rezultatom koji je ostvaren protiv Portugala u drugom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

ТАДИЋ СРЕЋАН ЗБОГ МИТРОГОЛА: Атмосфера у репрезентацији Србије као никада пре

FOTO: AP

"Šteta što nije bilo navijača. Portugal je bio bolji u prvom poluvremenu, trebalo nam je vrema da spojimo tri-četiri pasa. Selektor je to zahtevao od nas, jednostavno trebalo je da budemo mirniji na terenu. U drugom smo dobro startovali, postigli smo pogodak koji nam je dao krila. Ima dosta dobrih stavri, ima dosta i negativnih, ali da izvučemo pouke i da napredujemo", rekao je Tadić posle meča.

Fudbaler Ajaksa je kazao da mu je drago što je Aleksandar Mitrović oborio rekord i postao najbolji strelac u istoriji državnog tima, a osvrnuo se i na situaciji na kraju meča kada je Kristijano Ronaldo bacio kapitensku traku, pošto posle njegovog šuta Portugalcima nije priznat gol posle intervencije Stefana Mitrovića.

"Ronaldo je sigurno bio isfrustiran, to pokazuje i njegov karakter da je stalno gladan golova i da je pobednik", zaključio je Tadić.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju