REČ PREDAJA NE POSTOJI U PIKSIJEVOM REČNIKU: Ovo je Srbija koju smo sanjali i kakvu želimo

Novosti online

27. 03. 2021. u 23:03

FUDBALSKA reprezentacija Srbije pokazala je nešto što je dugo, predugo nije krasilo. Bod protiv evropskog šampiona osvojen je pristupom igri kakav navijači orlova žele da gledaju i momci su nam to konačno pokazali.

РЕЧ ПРЕДАЈА НЕ ПОСТОЈИ У ПИКСИЈЕВОМ РЕЧНИКУ: Ово је Србија коју смо сањали и какву желимо

FOTO: M. Vukadinović

Nema sumnje da je za to najzaslužniji selektor Dragan Stojković piksi što potvrđuju i njegove reči posle utakmice - ZADOVOLjAN SAM, ALI NISAM PREZADOVOLjAN.

- Mislim da je interesantna utakmica bila, momci su pokazali jednu fenomenalnu igru. Prvo poluvreme pripalo je Portugalu, drugo nama, ali nama je bilo teže jer smo bili u minusu dva gola. Reč predaja ne postoji u našem rečniku. Rezultat je realan. Na poluvremenu sam bio miran i hladan kao špricer. Verovao sam da možemo da se vratimo i to sam im rekao. Na dobrom smo putu, ne zaboravite da je ovo aktuelni šampion Evrope - rekao je selektor Srbije posle meča

Nije bežao ni od grešaka Piksi, ali ističe da se one mogu ispraviti.

- Moramo još puno da radimo. Šteta što nemako više vremena da ostanemo zajedno, jer ima mnogo da se radi, ne smemo da dozvolimo gol iz prve prilike. Jesam zadovoljan ali nisam prezadovoljan jer sam zaista verovao da može da pobedimo. Čestitam momcima, naročito Mitru koji je oborio Bobekov rekord - zaključio je Piksi.

A novi golgeterski rekorder bio je vidno emotivan posle postignutog gola.

- Nisam bio opterećen rekordom. znao sam da će se to desiti kad-tad, ali osećaj je neverovatan, slike od detinjstva prolaze ti kroz glavu. Čast mi je što sam srušio rekord Stjepana Bobeka koji je stajao 65 godina. Nema ponosnije porodice od moje večeras - rekao je veoma emotivni Aleksandar Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a