PREOKRET: "Francuzi" ipak dolaze na okupljanje reprezentacije

Novosti online

18. 03. 2021. u 14:41

DA je u Fudbalskom savezu Srbije i reprezentaciji naše zemlje već došlo do velikih promena na bolje, potvrđuje izjava novog sportskog direktora Stevana Stojanovića da će trio srpskih reprezentativaca koji nastupaju u Francuskoj doći na okupljanje, iako će po povratku morati u desetodnevni karantin.

ПРЕОКРЕТ: Французи ипак долазе на окупљање репрезентације

FOTO: Tviter/FSS

Predrag Rajković, Stefan Mitrović i Mihailo Ristić će to osetiti i na sopstvenoj koži, jer će po povratku u Francusku morati u desetodnevni karantin zbog čega je i njihov dolazak na prvi Stojkovićev skup doveden u pitanje. Međutim...

- Svi su obećali da će biti na okupljanju, bez obzira na taj karantin. Uostalom, po povratku bi preskočili samo jednu utakmicu za klub. Razgovarao sam sa igračima, svi su optimisti i iskreno jedva čekaju da dođu i pruže maksimum za reprezentaciju. Očekujem, dakle, da budemo kompletni u ponedeljak - rekao je Dika Stojanović u intervjuu za sajt FSS.

Okupljanje reprezentacije Srbije zakazano je za 22. mart, prvi meč je protiv Irske dva dana kasnije, a onda slede Portugal (27. mart) i Azerbejdžan (30. mart).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili