ZVEZDA NASTAVILA POBEDNIČKI NIZ: Voždovac poveo, pa naljutio crveno-bele za 15. vezani prvenstveni trijumf (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2021. u 15:37 >> 17:53

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Voždovac u gostima sa 4:1 u 27. kolu Superlige Srbije i tako nastavili niz trijumfa.

ЗВЕЗДА НАСТАВИЛА ПОБЕДНИЧКИ НИЗ: Вождовац повео, па наљутио црвено-беле за 15. везани првенствени тријумф (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Izabranicima Dejana Stankovića je ovo 15. uzastopna pobeda u domaćem prvenstvu, a ostvarena je ubedljivim rezultatom.

Ova generacija kluba iz Ljutice Bogdana se izjednačila sa onom koju je trenirao Slaviša Stojanović u sezoni 2013/2014 koja je takođe zabeležila 15 vezanih trijumfa.

Treba reći i da je Zvezda upisala devetu pobedu u nizu protiv Voždovca.

Ipak, nije dobro počelo po goste. Domaćin je poveo već u 4. minutu kada je Stoisavljević glavom savladao Borjana i doneo prednost svom timu.

Ipak, od tog momenta igralo se na polovini tima Jovana Damjanovića i iz takve igre stigao je preokret gostiju. Golove su postigli Ben i Ivanić, oba glavom.

Radiost igrača Zvezde/FOTO: M. Vukadinović

Inače, napadač sa Komorskih Ostrva je ovim pogotkom ušao u istirju kluba kao stranac sa najviše golova u Zvezdi. Ovo mu je bio 61. gol u crveno-belom dresu.

U nastavku utakmice šampion Srbije još dva puta je zatresao mrežu rivala, a u strelce su se upisali Željko Gavrić i Aleksa Vukanović.

Posle ove pobede Zvezda je ostala na prvom mestu na tabeli sa 77 bodova, dok je Voždovac 11. sa 33.

Sastavi timova:

VOŽDOVAC (4-1-4-1): Krunić – Ivezić, Purtić, Bogdanović, Hajdin – Ajdinović – Milosavljević, Cvetićanin, Dukić, Stoisavljević, Milojević.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Rodić – Petrović – Gavrić, Ivanić, Kanga, Katai – Ben.

DRUGO POLUVREME: Voždovac - C. zvezda 1:4

90. MINUT - Kraj utakmice!

85. MINUT - Fantastičan udarac Stanisavljevića. Pogodio je prečku sa 16 metara. Sreća za crveno-bele u ovoj situaciji.

83. MINUT- Posle dužeg vremena Voždovac je mogao da ugrozi gol Zvezde. Iz izgledne pozicije slobodan udarac je izveo Arsić, ali od svega pogodio je samo živi zid.

78. MINUT - Preti Zvezda u ovim momentima. Domaće je stativa spasila da ne prime peti gol. Šutirao je Gavrić.

76. MINUT - Vukanović je sada uspeo da postigne gol! Najbolje se momak i Gajdobre snašao u guzži pred golom rivala. Uspeo je da ubaci sa nekoliko centimetara loptu u nebranjenu mrežu.

75. MINUT - Sjajan udarac Alekse Vukanović. Iz kolena je tukao Zvezdin fudbaler, ali ko zna koji put je odlično intervenisao Krunić.

71. MINUT - Pokušao je rezervista Slavoljub Srnić. Ipak, ovoga puta se golman Voždovca nije dao, pa promene rezultata nije bilo.

67. MINUT - Zvezda je povećala na 3:1 preko Gavrića! Gajić je bio uporan i stigao jednu lopztu, vratio je povratnu za mladog saigrača, a ovaj sjajno šutirao iskosa sa desne strane i Krunić je matiran treći put na ovoj utakmici.

62. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja u drugom poluvremenu. Novu promenu napravio je Jovan Damjanović. Jovan Nišić je dobio priliku da zaigra, a Nemanja Milojević je završio utakmicu.

58. MINUT - Još jednu promenu izvršio je Dejan Stanković. Njegoš Petrović se preselio na klupu, a u igru je ušao Veljko Nikolić. Pre toga je u redovima Voždovca Cvetićanina zamenio Lazar Arsić.

53. MINUT - Pogrešio je Petrović i umalo to da kazne domaći. Milosavljević je šutirao sa nekih 20 metara, lopta seod jednog igrača Zvezde odbila u korner.

49. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. Treneri su izvršili po jednu izmenu. Umesto Bena na terenu je Vukanović, dok je Ivezića zamenio Lasickas.

PRVO POLUVREME: Voždovac - C. zvezda 1:2

45. MINUT - Neda se Kataiju da postigne gol. Opet je Krunić pobedio majstora iz Srbobrana. Odličnom paradom mu je zaustavio udarac.

43. MINUT - Veliku priliku propustio je Ben. Ostao je sam na petercu, ali je slabijom desnom nogom šutirao visoko preko gola.

37. MINUT -  Preokret Zvezde! Gavrić je sjajno centirao sa desne strane. Ivanić je odlično skočio i glavom zakucao loptu u mrežu. Zanimljivo sva tri pogodtka postignuta su glavom.

35. MINUT - Dosta problema zadaje Katai domaćinu. Opet je šutirao iskosa sa leve strane, na kraju je njegov pokušaj izblokiran i Kurnić je uspeo da uhvati loptu.

30. MINUT - Uspeli su crveno-beli da izjednače preko Bena. Centrirao je Katai sa leve strane, a napdač sa Komorskih Ostrva glavom sa nekoliko metara zatresao mrežu rivala. Sjajni igrač je ovim golom ušao u istoriju Zvezde. Postigao je 61. gol i tako postao stranac sa najviše pogodaka u dresu kluba iz Ljutice Bogdana.

20. MINUT - Strašan udarac Gajića. Desni bek Zvezde je natrčao da odbijenu loptu, šutirao je sa 30 metara. Ipak, Krunić za sada sjajan i ponovo je spasao svoju ekipu.

15. MINUT - Novi pokušaj Kataia. Tukao je krilni igrač Zvezde sa nekih 20 metara, ali je čuvar mreže Voždovca ponovo bio na visini zadatka.

FOTO: M. Vukadinović

12. MINUT - Prvi konkretan napad gostiju. Ben je ostavio povratnu za Kataija, ovaj je šutirao, no Krunić je lako intervenisao.

10. MINUT - Izveo je Voždovac dva kornera zarednom, ali nije bilo opasnosti po gol crveno-belih.

4. MINUT - Voždovac je poveo. Sjajan početak za domaće. Milojević je sjajno centrirao, a Stoisavljević je glavom odlično šutirao i savladao Milana Borjana.

1. MINUT - Počela je utakmica na krovu "Tržnog centra Stadion".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba