RAPSODIJA PARTIZANA: Goleada crno-belih protiv Voždovca za polufinale Kupa (VIDEO)

Novosti online

11. 03. 2021. u 16:49 >> 18:55

FUDBALERI Partizana ubedljivo su savladali Voždovac sa 4:0 i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.

РАПСОДИЈА ПАРТИЗАНА: Голеада црно-белих против Вождовца за полуфинале Купа (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Nastavljaju crno-beli sa sjajnim igrama. Ovo je bila 16. vezana pobeda kluba iz Humske u svim takmičenjima.

Koliko je Partizan dominantan najbolje pokazuje činjenica da je u tom nizu tim Aleksandra Stanojevića ostvario gol-razliku 45:2.

Golove za crno-bele na ovom meču postigli su Aleksandar Šćekić, Igor Vujačić, Takuma Asano i Lazar Marković.

Mogao je domaćin da postigne još koji gol, ali je golman Voždovca Krunić bio veoma raspoložen i sprečio ubedljiviji poraz svog tima.

Igor Vujačić je namestio nišanske sprave, iako mu nije posao da postiže golove/FOTO: M. Vukadinović

"Zmajevi" su tek u finišu meča pripretili Stojkoviću. Dve dobre prilike propustio je Nemanja Vučić, ali na kraju kada sve sabere realan rezultat u korist crno-belih.

Osim Partizana u polufinale su se plasirali Radnik i Vojvodina. Četvrti učesnik se čeka, a on će biti poznat nakon utakmice Crvena zvezda - IMT. Termin tog meča će biti naknadno određen.

Partizan - Voždovac 4:0 (2:0).

Stadion: FK Partizan. Bez publike. Sudija: Novica Anđelovski. Strelci: Šćekić u 24, Vujačić u 32, Asano u 52, Natho u 58. minutu za Partizan.

Partizan (4-2-3-1): Stojković - Miljković (od 71. Živković), S. Marković, Vujačić, Obradović - Šćekić, Jojić (od 61. Suma) - Asano (od 61. F. Stevanović), Natho (od 61. Pavlović), L. Marković - Holender.

Voždovac (3-5-2): Krunić – Dukić, Purtić, Bogdanović – Arsić (od 61. Stojčev), Ivezić, Ajdinović (od 76. V. Bogdanović), Milojević (od 76. Avrić), Stanisavljević (od 76. Vučić), Cvetićanin (od 53. Milosavljević) – Stoisavljević.

DRUGO POLUVREME: Partizan - Voždovac 4:0

90. MINUT - Kraj utakmice!

87. MINUT - Voždovac igra dobro u završnici meča. Opet je Vučić zapretio Stojković, no golman crno-belih je dobro reagovao. Šutirao je sa nekoliko metara.

85. MINUT - Malo je pao nivo igre domaćih u finišu meča. Iz dobre pozicije je šutirao Purtić iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla visoko preko gola.

79. MINUT - Sreća za Partizan. Rezervista Voždovca Nemanja Vučić je šutirao iz kolena sa nekih 30 metara i lopta je pogodila prečku

70. MINUT - Nova dobra akcija za Partizan. Marković je glavom spustio za Sumu, no još jednom Krunić sjajno interveniše.

68. MINUT - Konačno pokušaj gostiju. Iz velike daljine je probao jedan igrač Voždovac, ali Stojković je odbio loptu u korner.

62. MINUT - Marković je probao iz daljine, ipak odlična intervencija Krunića koji je sprečio domaće da postignu još neki gol.

58. MINUT - Dominira Partizan. Novi gol postižu crno-beli! Holnder je šutirao iskosa sa leve strane, na odbijenu loptu natrčao je Hatno i dodatno povećao vođstvo crno-belih.

52. MINUT - Protutnjao je po desnoj strani Marković, oštro po zemlji zavrnuo loptu za Asana, a ovome nije bilo teško da iz neposredne blizine poveća na 3:0.

48. MINUT - Počelo je drugo poluvreme na stadionu u Humskoj.

PRVO POLUVREME: Partizan - Voždovac 2:0

45+1. MINUT - Kraj prvog poluvremena! Crno-beli vode golovima Aleksandra Šćekića i Igora Vujačića!.

41. MINUT - Napadaju izabranici Aleksandra Stanojevića i nakon dva gola prednosti. Ipak, od pogotka Vujačića nema ozbiljnijih prilika.

32. MINUT - Povećali su prednost crno-beli. Jojić je izveo korner, a Vujačić bio odličan u skoku. Ovo je već treći gol crnogorskog reprezentativca u prolećnoj polusezoni za sada.

31. MINUT - Holender nije bio precizan iz izgledne pozicije. Našao se oči u oči sa golmanom Voždovca i još jednom je čuvar mreže gostiju bio uspešniji od domaćih fudbalera.

24. MINUT - Poveo je Partizan! Nakon kornera za crno-bele lopta se odbila do Asana koji je šutirao iz prve. Na putu lopte do gola Šćekić ju je zakačio i savladao Krunića.

20. MINUT - Prvi žuti karton na utakmici. Stefan Purtić je oštro startovao na Takumu Asana i sudija Novica Anđelovski je opravdano upisao igrača gostiju u beležnik.

17. MINUT - Natho je još jednom oprobao udarac iz daljine. Ovoga puta Krunić nije morao mnogo da se muči da ukroti taj udarac.

14. MINUT - Preti Partizana, ali mreža Voždovca miruje za sada. Asano je šutirao iskosa sa desne strane, lopta je ipak završila pored gola.

7. MINUT - Nova šansa za crno-bele i nova odbrana Krunića. Natho je sjajno prebacio odbranu, Holender šutirao, no golman gostiju je bio sjajan i odbio je loptu preko gola.

3. MINUT - Velika prilika za Partizan na samom startu utakmice. Najpre je dobro šutirao Natho, potom je Marković tukao pravo u Krunića iz neposredne blizine.

 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere