NEMA MIRA ZA KONTROVERZNOG RUSKOG FUDBALERA: Bio u zatvoru, a sada ga žena optužila da je vara, pa pokušala samoubistvo

Novosti online

04. 03. 2021. u 11:50

ALANA Mamaeva, supruga fudbalera Rostova i nekladašnjeg reprezentativca Rusije Pavela, pronađena je bez svesti u smom apartmanmu u Moskvi - samo dan nakon što je muža optužila da je vara!

НЕМА МИРА ЗА КОНТРОВЕРЗНОГ РУСКОГ ФУДБАЛЕРА: Био у затвору, а сада га жена оптужила да је вара, па покушала самоубиство

Foto: Instagram

Ruski mediji su preneli da je Alana pokušala samoubistvo, jer su joj navodno pretili i suđenjem zbog skandala koji je nastao. A desilo se to da je ova Ruskinja preko prijatelja saznala da Pavel ima ljubavnicu u Španiji i u međuvremenu je objavila njen identitet sa sve fotografijom vozačke dozvole.

Sve detalje je okačila na Instagram, gde je najpre napisala da sve zna, a zatim je usledila fotografija sa imenom i prezimenom devojke na slici i njen broj telefona.

Alana je svojim javnim nastupom prozvala i FK Rostov, da bi u međuvremenu Od Irene Garsije Moreno, navodne Pavelove ljubavnice, dobila pretnju tužbom.

- S obzirom na nedavne komentare, lične prenje i fotografije koje je na društvene mreže iznela Alana Mamaeva, želim da vas obavestim da moji advokati proučavaju ovaj slučaj kako bi podneli odgovarajući pravni zahtev - napisala je Irena.

Alana je u međuvremenu, jutro posle, putem Instagrama poslala poruku suprugu kom je već jednom 2018. oprostila "švrljanje", da bi ruski mediji javili da je pokušala da se ubije.

Foto: Instagram

 

Njeni prijatelji su navodno pokušali da je kontaktiraju, ali ona nije otvara vrata svog stana. Potom su pozvali spasioce koji su uspeli da uđu unutra i nađu Alanu u nesvesti.

Prevezena je na jedan od Instituta gde je i zadržana, ali se nedugo zatim ponovo obratila javnosti zbunjenom porukom koju je dala za "Life Shot":

- Dobro sam, kod kuće sam. Samo sam... uzela malo svog muža. Nisam bila u bolnici. Zar ne znate moje šale ili šta već?

Međutim, mediji u Rusiji i dalje trvde da se Mamaeva nalazi u medicinskoj utsanovi i da je vozač Pavela Mamaeva bio taj koji je pozvao Hitnu pomoć.

Inače, njih dvoje su složno prošli onaj skandal u koji je Mamev upao zajedno sa Kokorinom, kada sui zbog tuče i napada na člana ministarstva u kafani osuđeni na 18 meseci zatvora.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MITROVIĆ ISPRIČAO SVE: Evo šta je golgeter rekao o atmosferi u reprezentaciji Srbije