ŽIVADINOVIĆ O KRIMINALU U FUDBALU: Utakmice se nameštaju 30 godina! Ja sam u Zvezdi imao Arkana i kada me vide s njim, oni su kao na noši

Novosti online

02. 03. 2021. u 15:25

ISKUSNI trenerski vuk Milan Živadinović pričao je o aktuelnoj situaciji u srpskom fudbalu, povodom privođenja Slaviše Kokeze zbog veza sa kriminalnom grupom Darka Eleza i Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velje Nevolje.

ЖИВАДИНОВИЋ О КРИМИНАЛУ У ФУДБАЛУ: Утакмице се намештају 30 година! Ја сам у Звезди имао Аркана и када ме виде с њим, они су као на ноши

Foto arhiva VN

Živadinović se uključio se uživo u programu televizije K1 i u svom stilu bez dlake na jeziku pričao o aktuelnom trenutku. 

- Oni nemaju pojma kada dođu na određene funkcije šta, kako, gde, malo se posoli sa strane i oni rade šta hoće. Što ne dođu kod mene? Nema tih para, ja više volim mastan hleb, ali da mirno spavam. Ne bih ja da vređam i da ponižavam i da ih zovem kriminalci. To su ja..re, koje će prodati svoju gu..cu za sitne male pare. Ovde je privilegija kada dobijete bilo šta, a nemate muku za to. Odakle kreće kriminal, od klubova, ne od Saveza. Nama je osnovni problem što nam oni koji uđu u prvu ligu kažu "danas treba da damo dva miliona za sudije" i on uzme sebi milion i po od tih dva miliona. Novac je problem, nema rigorozne kontrole. Svako ko je u velikom klubu, on je dostupan najvišim vrhovima ove zemlje - kazao je za K1 Živadinović.

Živadinović kaže da je Aleksandar Vučić jedini koji pokušava da napravi red u srpskom fudbalu.

- Jedini koji pokušava, ali ne može da stigne, jer buše i njega, je naš predsednik republike Aleksandar Vučić. On voli fudbal. Ja sam sto puta bio sa njim na utakmici, on je Zvezdaš, ali kako će kad su sve zveri u loži, one gledaju, one su ubačene. Da li je bilo nameštanja utakmica? Trideset godina se nameštaju utakmice. Ja sam u Zvezdi imao Arkana i kada me vide s njim, oni su kao na noši. Ne smeju reč da kažu. Onda i ja dobijem snagu, pa im kažem svašta. Ima ih - nastavio je Živadinović i objasnio kome kaže svašta.

Pa ti koji se zovu kriminalci, pa to su jaja.. obične. Arkan je bio veliki navijač Zvezde. I šta je problem?

Na konstataciju da pričao o Arkanu kao da je bio sa načelnikom policije, Živa je dodao:

- Pa bio sam i sa njim.

FOTO: EPA

 

Jovana je potom zamolila Živadinovića da malo povede računa o rečniku.

- O čemu da vodim računa? - pitao se Živadinović.

Na pitanje koliko su u kriminal upletene uprave fudbalskih klubova, Savez, rekao je: 

- Nikad nećete doživeti da je grupa upletena u te gluposti. Uvek je to jedan ili dvojica i taj jedan je spona između tih zlih ljudi i ovih koji imaju lovu. To je blaganik kluba. Kažu imaju neko obezbeđenje, ma nema obezbeđenja. Kriminalci, ja ih ne bih zvao kriminalci, to su za mene ja..re najobičnije, koje dođu i prisluškuju razgovor nekog našeg visokog funkcionera ili potpredsednika kluba. Obično je potpredsednik taj koji je izvršilac, nikad nije najviša funkcija - nastavio je Živadinović, ali se prekinula veza, koja kasnije nije uspostavljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima