PROPAO TRANSFER VEKA NA KOSOVU: Bivši fudbaler Lacija stigao u Kosovsku Mitrovicu, potpisao ugovor, a onda pobegao "glavom bez obzira"

Novosti online

23. 02. 2021. u 09:13

Belgijski fudbaler Luis Pedro Kavanda stigao je pre nekoliko dana u Kosovsku Mitrovicu, dao izjavu na aerodromu i potpisao ugovor sa Trepčom, međutim u roku od samo nekoliko sati - sve se okrenulo i dogovor je propao.

ПРОПАО ТРАНСФЕР ВЕКА НА КОСОВУ: Бивши фудбалер Лација стигао у Косовску Митровицу, потписао уговор, а онда побегао главом без обзира

Foto: EPA

Bivši fudbaler Lacija i Standarda odustao je od sporazuma kada je video gde će igrati!

Kavanda je dogovorio lične uslove sa predsednikom Trepče, ali kada su ga odveli na stadion i pokazali mu teren, svlačionice i ostale prateće objekte - pocepao je ugovor.

"Kavanda je došao kod nas, platili smo mu kartu, hotel, pokazali mu Prištinu, vodili po luksuznim restoranima. Rekao sam saradnicima da se plašim da će pobeći od nas...", rekao je predsednik kluba za "Indeksonline" i dodao da su mu prvo pokazali stadion spolja.

"U trenutku kada je ušao u svlačionicu - više nije hteo ni sekund da ostane. Zamislite ga da je otišao u Gnjilane? Kad je video svlačionice nije ostao još 10 sekundi".

"Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubedimo, rekli smo mu da je ovde bio rat...", govorio je Abedin Zeka i nije uspeo da ubedi Kavandu.

U međuvremenu se pojavila informacija da će Kavanda karijeru nastaviti u Kini, gde su uslovi za igru znatno približniji onome na šta je navikao u Laciju i Standardu iz Liježa, pitanje je samo kako ga je neko ubedio da prihvati poziv Trepče.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024