PARTIZAN NASTAVIO SERIJU POBEDA: Crno-beli savladali Javor i upisali 11. vezani trijumf

Č. V.

17. 02. 2021. u 12:31 >> 14:56

FUDBALERI Partizana pobedili su Javor u ivanjici sa 1:0 u 22. kolu Superlige Srbije, a jedini gol postigao je Slobodan Urošević.

ПАРТИЗАН НАСТАВИО СЕРИЈУ ПОБЕДА: Црно-бели савладали Јавор и уписали 11. везани тријумф

FOTO: M. Vukadinović

Nastavili su crno-beli sa dobrim igrama i formom. Ovo je bio 11. vezani trijumf izabranika Aleksandra Stanojevića, ako se računa i kup.

Krenuo je Partizan aglesivno od starta utakmice, ne bili što pre došao do prednosti. To se i desilo. Igrao se 14. minut kada je Slobodan Urošević postigao pogodak. Korner je izveo mladi Jović, a Holnder petom sa prve stative ostavio loptu levom beku kome nije bilo teško da savlada Đorđa Lazovića.

Imali su gostujući fudbaleri još nekoliko izglednih prilika da povećaju prednost do odlaska na odmor. Prednjačio je u šansama Natho, jednom ga je osujetio golman domaćih da postigne gol, a drugi put prečka.

U nastavku utakmice priliku da duplira prednost imao je Jović, no nije bio precizan. Potom je i Javor propustio šansu utakmice za njih. Luković je uposlio rezervistu Tanka, ali je Stojković odličnom intervencijom nogom odbranio i sprečio domaće da poravnaju rezultat.

Do kraja utakmice bilo je još nekoliko pokušaja na obe strane. Na kraju promene rezultata nije bilo, pa Partizan tri boda nosi za Beograd.

Crno-beli sada imaju 53 boda i zaostaju za vodećom Crvenom zvezdim šest bodova, i imaju utakmicu više. Javor je 13. na tabeli sa 25 bodova.

Sastavi timova:

Javor: Lazović - Dimitrijević, Ostojić, Jevtić, Tričković – Pavišić, Dukure – Ilić, Maričić, Šćepanović – Luković.

Partizan: Stojković – Banjak, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Asano, Natho, Jović - Holender.

DRUGO POLUVREME: Javor - Partizan 0:1

90+3. MINUIT - Kraj utakmice!

85. MINUT - Mogao je Lazar Marković da duplira prednost. Ipak, iz izgledne pozicije nije šutiro najbolje, pa promene rezultata nije bilo.

79. MINUT - Domaći dobro stoje na terenu. Partizan želi da postigne drugi pogotak i tako reši utakmicu, ali izabranici Igora Bondžulića ne pomišljaju da se predaju.

72. MINUT - Urošević je oprobao udarac iz daljine. Opasnosti nije bilo. Nije to uradio levi bek Partizana kao u 14. minutu, doduše sada je tukao iz mnogo teže pozicije.

70. MINUT - Od prilike domaćeg tima ritam je malo opao, pa nema uzbuđenja. Pravo je čudo kako je do sada viđen samo jedan gol.

60. MINUT - Velika prilika za domaće. Luković je sjajno uposlio Tanka. Ovaj je izašao sam ispred Stojkovića, golman Partizana je odlično reagovao i ostavio mrežu netaknutom.

55. MINUT - Loša procena fudbalera Javora Pavišića, Jović se odjednom našao oči u oči sa Lazovićem. Ipak, golman Ivanjičana je odlično reagovoa i sprečio mladog igrača Partizana da duplira prednost.

52. MINUT - Pritiska domaćin na startu drugog poluvremena. Za sada nema opasnosti po Stojkovića, ali se igra na polovini crno-belih.

49. MINUT - Trener Javora Igor Bondžulić je izvršio tri izmene u poluvremenu, očigledno nije bio zadovoljan i želi nešto da promeni.

PRVO POLUVREME: Javor - Partizan 0:1

45. MINUT - Kraj prvog poluvremena u Ivanjici.

44. MINUT - Partizan znalački čuva prednost stečenu pogotkom Uroševića. Javor se malo oslobodio pritiska, no to nije dovoljno da se ozbiljnije ugrozi Stojković.

28. MINUT - Izveli su domaći dva vezana kornera, ali igrači Partizana su dobro reagovali u tim situacijama.

25. MINUT - Opet Natho i opet promašaj. Sjajno je izveo slobodan udarac, Lazović je ostao nepomičan i Javor je spasila prečka da ne primi drugi gol.

23. MINUT - Najbolja šansa za goste od kada su poveli. Banjak je odlično odigrao za Asana, ovaj poslao oštru loptu na pet metara, na nju je natrčao Natho, ali je golman Javora osujerio Izraelca da se upiše u strelce.

22. MINUT - Pokušao je Natho udarcem iz daljine, no nije bio precizan, tako da nije bilo opasnosti po Lazovića.

17. MINUT - Zamalo 0:2. Pokušao je iz prve Takuma Asano. Japanac nije dobro zahvatio loptu i ona je otišla pored gola.

14. MINUT - Crno-beli su poveli. Slobodan Urošević se odlično sanašao. Jović je izveo korner, Holender je petom ostavio levom beku Partizana, a ovaj lako savladao golmana domaćih.

10. MINUT - Bez uzbuđenja za sada na ovom meču. Partizan ima više loptu, ali iz toga nije proistekla nijedna opasna prilika pred golom Đorđa Lazovića.

4. MINUT - U uvodnim minutima utakmice nema mnogo problema pred golovima. Viđena su dva kornera, po jedan na obe strane.

1. MINUT - Počela je utakmica u Ivanjici.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)