MIRKO IVANIĆ - DALEKO JE UTAKMICA SA MILANOM: Mislimo samo na Novi Pazar

Novosti online

03. 02. 2021. u 17:57

FUDBALERI Crvene zvezde spremni su za nastavak sezone.

МИРКО ИВАНИЋ - ДАЛЕКО ЈЕ УТАКМИЦА СА МИЛАНОМ: Мислимо само на Нови Пазар

Foto: Epa

Uspešno su odrađene pripreme, te su crveno-beli spremni za izazove na domaćem i internacionalnom frontu. Za zvanični sajt crveno-belih o svoje utiske izneo je Mirko Ivanić. 

"Pripreme su prošle odlično. Na Kipru smo odradili bazični deo, potom je usledila Turska, gde nam je bilo dosta zanimljivije. Mnogo više smo radili sa loptom, uvežbavali taktiku, igrali utakmice. Upravo smo na tim mečevima pokazali kvalitet, jer smo igrali protiv dobrih ekipa, a uspevali da pobeđujemo. Jesu to prijateljske utakmice, ali uvek je lepo trijumfovati. Takođe, mnogo golova smo postigli posle sjajnih i uigranih akcija", počeo je Ivanić.

Zvezdin vezista tvrdi da su fudbaleri uvek fokusirani na prvi sledeći meč, a to je u ovom slučaju Novi Pazar, sa kojim ćemo odmeriti snage u nedelju od 13 časova.

"Daleko je utakmica sa Milanom, u smislu toga da prethodno imamo ligaške duele. Spomenemo nekad Milan, prokomentarišemo ih u svlačionici, ali smo bili fokusirani da odradimo pripreme što bolje. Sada razmišljamo o Novom Pazaru i želimo da na što bolji način započnemo prolećni deo sezone",  podvukao je Ivanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a