POKRENUTA ISTRAGA PROTIV IBRE I LUKAKUA: Ratoborni duo očekuje dodatna kazna

Novosti online

01. 02. 2021. u 15:56 >> 16:05

ZLATAN Ibrahimović i Romelu Lukaku ipak se neće izvući samo sa po jednom utakmicom suspenzije za sukob koji su imali u Derbiju dela Madonina koji je Inter rešio u svoju korist 2:1.

ПОКРЕНУТА ИСТРАГА ПРОТИВ ИБРЕ И ЛУКАКУА: Ратоборни дуо очекује додатна казна

ŽESTOKO sukob Ibrahimovića i Lukakua/Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

FS Italije pokrenuo je u ponedeljak istragu povodom incidenta između bivših saigrača, koji se dogodio pre šest dana tkom četvrtfinalnog susreta Kupa Italije između Intera i Milana.

Lukaku i Ibrahimović su krajem prvog poluvremena dobili žute kartone zbog sukoba u Milanovom kaznenom prostoru, a svađu su nastavili i u poluvremenu.

Na snimku se vidi kako se Lukaku razljutio na nešto što mu je Ibrahimović dobacio.

Navodno se na jednom od mikrofona postavljenih uz teren čulo kako Ibrahimović kaže Lukakuu da "ode da se bavi svojim vudu sra*ima" na šta mu je Belgijanac zapretio da će ga upucati u glavu.

- Istražni sudija Saveza Đuzepe Čine jutros je otvorio proceduru vezanu za verbalni okršaj između Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua. Kao deo istrage, u sledećih nekoliko sati biće ispitan sudija utakmice Paolo Valeri kako bi se razjasnile disciplinske mere koje je preduzeo protiv igrača tokom utakmice - objavio je FS Italije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)