DOMINIKANSKA REPUBLIKA - SRBIJA: Nula od igre "nula" i na semaforu!

A. Ilić

25. 01. 2021. u 21:47 >> 23:59

FUDBALERI Srbije odigrali su prijateljski duel protiv Dominikanske republike bez golova (0:0)

ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - СРБИЈА: Нула од игре нула и на семафору!

FOTO: FSS

Ništa drugačija utakmica od one na koju su nas reprezentativci naše države u proteklim godinama navikli. 

Imala je Srbija kontrolu lopte, i posed na svojoj strani, ali kada trebalo sprovesti završnicu kao da su se odsekle noge našim superligaškim reprezentativcima. 

S obzirom da naša reprezentacija po prvi put igra u ovakvom sastavu koji smo večeras imali priliku da vidimo u nekoliko navrata to je i došlo do izražaja. 

Srbija naredni meč igra protiv Paname 29. januara jedan čas posle ponoći.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA - SRBIJA 0:0 (0:0)

Stadion: Olimpiko Feliks Sančez (Santo Domingo)

Igra se bez prisustva publike

DOMINIKANSKA REPUBLIKA: Dijaz - De la Kruz, De Lukas, Boskolo, Rejes - Modesta - Pinede, Lavernj (od 68. Nunjez), Eredija (od 50. Rudof), Azkona - Romero (od 68. Lorenco)

SRBIJA: Petrović -  Petrović - Vlalukin (od 46. Aksentijević), Veselinović, Mićević, Urošević - Pejić, Tufegdžić (od 46. Čović), Nišić (od 86. Busnić), Vukadinović (od 71. Aleksić), Birmančević - Lukić (od 46. Makarić)

KRAJ MEČA 

94. MINUT - Kontra sa druge strane, odlično reaguje Nikola Stevanović. 

92. MINUT - Nova prilika za Srbiju. Prekid sa dvadesetak metara izveo je Urošević, odbranili su se ponovo domaći, a potom Veselinoviću lopta beži u aut. 

90. MINUT - Nakon prekida Birmančević šalje do Busnića koji ne uspeva da iznenadi Dijaza. Meč je produžen četiri minuta. 

88. MINUT - Birmančević dosta opasan po levoj strani, pokušao je da uposli Makarića, ali je odbrana reagovala ispred napadača Radnika. 

85. MINUT - Pad Modesta, fudbaler Dominikanske republike u gotovo svakom drugom napadu završi na zemlji, sada ga je medicinsko osoblje iznelo sa terena. 

82. MINUT - VELIKA PRILIKA za Srbiju, probao je Veljko Birmančević da proigra Kostu Aleksića, koji sa nekoliko metara pogađa spoljni deo mreže. 

78. MINUT - Dosta promena načinio je Ilija Stolica kada je igrački kadar u pitanju, ali to nije promenilo stanje na terenu, igrači Srbije imaju loptu, nedostaje završni čin. 

69. MINUT - Došlo je do čarki igrača oba tima. nervozni su fudbaleri zbog nešto grubije igre. Nedugo potom usledio je mini odmor za osveženje fudbalera... 

67. MINUT - Antonio Natalući je pokušao slalomom da prođe između nekoliko igrača Srbije, zautavili su ga Urošević i Nikola Stevanović. 

61. MINUT - Jedan od retkih pokušaja domaćina. Sa velike distance oprobao se Rudof, lak plen za Petrovića. 

53. MINUT - Izvela je Srbija nekoliko kornera, a svaki centaršut Birmančevića završavao se dobrom reakcijom odbrane domaćina. Nakon jednog od njih usledio je kontranapad domaćina 

50. MINUT - Novi prekid za Srbiju. Ubacio je iz kornera Birmančević, ponovo dobro reaguje golman domaćina. 

47. MINUT - Birmančević je imao priliku nakon prekida, sa dvadesetak metara šutirao je pravo u ruke Dijazu. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA


45. MINUT - Kombinuju Birmančević i Nišić, novi korner za Srbiju. 

43. MINUT - Dva puta pretio je Jovan Nišić, dobro reaguje odbrana, probali su potom naši fudbaleri iz kornera, odlično se brani domaćin. Lopta sada gotovo sve vreme u nogama naših fudbalera. 

38. MINUT - Žuti karton za Veselinovića. Iz prekida je pretio domaćin, odlično reaguje Petrović na udarac Karlosa Eredije 

30. MINUT - Srbija ima posed lopte, kontrolišu igru naši fudbaleri, ali promene rezultata za sada nema. Odlično igra Vukadinović, u dosadašnjem toku meča deluje najspremnije.

FOTO: FSS/Tviter

20. MINUT - Vukadinović je dobio loptu na desnom boku i odmah je poslao ka Lukiću. Domaći igrači su intervenisali. Pritisak Srbije, ali za sada bez rezultata. 

14. MINUT - Birmančević je odlično kontrolisao loptu u kaznenom prostoru rivala, a onda je gađao bliži ugao. Ipak, Dijaz je bio dobro postavljen i zaustavio mu je udarac.

10. MINUT - SRBIJI PONIŠTEN GOL  Miljan Vukadinović je iskoristio prostor u šesnaestercu, nakon 10. minuta zatresao je mrežu. Proigrao ga je Tufegdžić, a fudbaler Vojvodine prevario je čuvara i poslao loptu u gol, ali zbog ofsajda je pogodak poništen! 

7. MINUT - Odlična prilika za domaćina. Dorni Romero je uzeo loptu Mićoviću i Veselinoviću kod kojih je bio vidljiv nedostatak komunikacije, Romero šutira kraj gola. 

5. MINUT - Srbija ima početnu inicijativu, što je očekivano, ali uvodni minuti meča prolaze u početnom ispitivanju snaga. 

FOTO: FSS/Tviter

1. MINUT - Prvi napad ima Srbija 

UTAKMICA JE POČELA

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima