NOVI KORONA SKANDAL U ITALIJI: Trojci Empolija zabranjeno da igra protiv Napolija

Novosti online

13. 01. 2021. u 22:14

ISTA komisija koja je Napoliju zabranila putovanje u Torino na meč protiv Juventusa, sada je napravila novi cirkus, pošto je trojici fudbalera Empolija zabranila nastup na kup-utakmici protiv Napolija i naložila im da se zatvore u karantin u hotelu, iako su imali negativan nalaz.

НОВИ КОРОНА СКАНДАЛ У ИТАЛИЈИ: Тројци Емполија забрањено да игра против Наполија

Foto: EPA

Napoli je pobedio sa 3:2 i eliminisao Empoli, ali klub iz serije B najavio je žalbu na ovu odluku, koja će verovatno biti usvojena.

Leonardo Mankuso, Roberto Pirelo i Šimon Žurkovski bili su prisiljeni na izolaciju u hotelu nakon što su im lokalne zdravstvene vlasti u Napulju, zabranile prisustvo meču.

I trener Alesio Dionisi je bio izolovan, pa nije mogao da vodi ekipu u četvrtfinalu Kupa Italije.

Ista komisija zabranila je Napoliju napuštanje područja Kampanije u oktobru prošle godine, navodno zbog opasnosti od širenja pandemije, pa tim nije otputovao u Torino u posetu Juventusu.  Taj meč prvobitno je registrovan 3:0 za Juventus par-forfe, ali je nedavno odluka poništena i naloženo je odigravanje meča.

Empoli sada najavljuje žalbu, jer je izvestio da su svi izolovani igrači koje je ASL naredio imali redovne i važeće negativne testove na koronu i da je odluka lokalnih vlasti u Napulju bila pristrasna i nerazumna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri