SEDMA U NIZU: Partizan jesen zatvorio ubedljivom pobedom!

Č. V.

16. 12. 2020. u 13:25 >> 15:56

FUDBALERI Partizana savladali su ekipu Mladosti iz Lučana u 19. kolu Superlige Srbije 4:0.

СЕДМА У НИЗУ: Партизан јесен затворио убедљивом победом!

FOTO: FK Partizan

Crno-beli su u meč ušli dobro, motivisani su bili izabranici Aleksandra Stanojevića da pobede. 

Nakon slobodnog udarca Natho je proigrao Sumu, a on je pogodio prečku. Potom je u 24. minuta Suma odlično proigrao Asana, Japanac je šutirao iskosa i doneo vođstvo domaćinu. 

Duplirao je Partizan prednost pred kraj poluvremena. U 42. minutu siguran je sa penala bio Bibras Natho, penalu je prethodio faul nad Igorom Vujačićem. 

U 59. minutu ponovo se Suma našao u ulozi asistenta. Proigrao je odlično Ivana Obradovića za 3:0. 

Konačan rezultat postavio je Lazar Marković u 85. minutu.  

Sastavi timova:

Partizan: Popović – Banjak, Ostojić, Vujačić, Obradović – Šćekić, Natho (od 66. L. Pavlović) – Asano (od 61. Marković), Suma (od 66. Jović), F. Stevanović (od 61. Jojić) – Holender (od 66. Štulić)

Mladost: Zečević – P. Jovanović, Mićević, Šatara, I. Milošević – Žunjić, Krajišnik, Regis, Marković, L. Jovanović (od 71. Babić) - Odita (od 65. Kos).

DRUGO POLUVREME: Partizan - Mladost 4:0 

88. MINUT - Jojić pogađa prečku! Šutirao je vezista sa petnaestak metara pogodio ram gola gostiju. 

85. MINUT - Lazar Marković se upisuje u strelce, drugi put u dva meča trese mrežu protivnika. Izašao je nakon dobrog dodavanja sam pred golmana Zečevića i poslao loptu u gol rivala. 

 

80. MINUT - Nakon duplog pasa pokušao je Jojić, šutirao je kraj gola. 

79. MINUT - Kos je šutirao, odlično brani Popović. 

73. MINUT - Iskusni vezni fudbaler oprobao je šut iz slobodnog udarca. Gađao je sa oko 20 metara, precizno i jako preko zida, ali je Zečević bio spreman i loptu je prosledio u korner. Udarac iz ugla nije doneo ozbiljniju opasnost gostima koji se trude samo da pretrpe što manje bolan poraz, bez previše ambicija u ofanzivi.

67. MINUT - Partizan je izborio korner, a ofanziva domaćina otvorila je prostor za kontru Mladosti posle udarca iz ugla. Lučanci, ipak nisu imali snage da upute završni udarac u akciji koja je obećavala

59. MINUT - Odlično je Sejduba Suma proigrao Ivana Obradovića koji sa desetak metara šalje loptu u mrežu nemoćnog Zečevića. 

 

57. MINUT - Holender je ušao sa leve strane, ispred njega je reagovao u šesnaestercu Milošević

55. MINUT - Ubacio je Asano sa desne strane, pokušao je da pronađe Holendera, Šatara odlično reaguje na petercu. 

48. MINUT - Partizan u uvodnim minutima ima kontrolu lopte, crno-beli diktiraju tempo, ali se prevashodno igra na sredini terena. 

PRVO POLUVREME: Partizan - Mladost 2:0

45. MINUT - Nije bilo nadoknade vremena u prvom poluvremenu, pa je prvi deo susreta okončan sa 2:0 za Partizan.

42. MINUT - Partizan je duplirao vođstvo. Siguran sa bele tačke je bio Bibras Natho. Penalu je prethodio faul nad Igorom Vujačićem, koji je bio povučen.

39. MINUT - Šteta što sjajna akcija Partizana nije okončana golom. Suma je proigrao Asana, ovaj petom vratio Gvinejcu, ali je jedan igrač gostiju izblokirao šut.

28. MINUT - Zamalo Lučanci da izjednače. Korner su imali gosti, lopta je došla do Regisa na drugoj stativi, on ju je vratio u peterac, no tu nije bilo igrača Mladosti.

24. MINUT - Sjajno igra Asano. Poveo je Partizan. Odlično je Suma proigrao Asana, a ovaj šutirao iskosa sa desne strane u dalji ugao i Zečević nije mogao ništa u toj situaciji.

23. MINUT - I Stevanović je odlučio da proba iz velike daljine. Kao i u situaciji kada je probao Holender i sada nije bilo problema za golmana Mladosti.

18. MINUT - Opet Asano i opet promašaj. Centrirao je Banjak, brzonogi napadač je tukao glavom, ali je pogodio samo spoljni deo mreže. Ipak, nakon usporenog snimka videlo se da je Japanac bio u nedozvoljenoj poziciji što je i signalizirao pomoćni sudija.

15. MINUT - Oprobao je udarac i Filip Holender. Mađarski reprezentativac je probao iz velike daljine, no nije bilo opasnosti po gol Zečevića.

9. MINUT - Veliku priliku je propustio Asano. Sjajna kombinacija iz slobnodnog udarca domaćih fudbalera. Centrirao je Natho, a Japanac je šutirao iz prve volejom, ali je pogodio samo prečku.

3. MINUT - Prva je zapretila Mladost. Jedan igrač gostiju je šutirao iz velike daljine nakon odbijene lopte. Ipak, nije bilo opasnosti po Popovića pošto je lopta otišla daleko pored gola.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna