DŽEKO PIŠE ISTORIJU: Roma deklasirala Mihinu Bolonju, slavili Atalanta i Napoli

A. Ilić

13. 12. 2020. u 16:56

U najzanimljivijem meču dana Bolonja je poražena od Rome 1:5 na svom terenu, zanimljivo, svi golovi su pali u prvom poluvremenu.

ЏЕКО ПИШЕ ИСТОРИЈУ: Рома декласирала Михину Болоњу, славили Аталанта и Наполи

FOTO: EPA

Već u petom minutu radovali su se igrači Rome. Poli je postigao auto gol. Upisao se pet minuta kasnije i Edin Džeko, a u 15. minutu i Pelegrini. 

Od 24. minuta i Bolonja dolazi do gola. U mrežu Rome sproveo je loptu fudbaler "vučice" Kristante. Do kraja poluvremena Veretout se upisao u strelce u 35. minutu, a minut pre kraja poluvremena upisao se i Mktiarijan. 

Imali su gosti dosta prilika u drugom poluvremenu, a najbliži golu bili su kada je Borha Majoral pogodio stativu. 

Zanimljivo je da je sa 111 golova Edin Džeko postao treći najbolji strelac Rome sa 111 golova. Na trećoj poziciji izjednačio se sa Amedeo Amadejem, dok je Roberto Pruco postigao 138, a nedostižan je Frančesko Toti sa 307 golova. 

Atalanta je slavila protiv Fiorentine 3:0, strelci su bili Gosens, Malinovski i Toloi. 

Napoli je na stadionu Dijego Armando Maradona dočekao Sampdoriju i slavio je domaćin 2:1. Gosti su poveli golom Jankta, a u drugom poluvremenu preokret su doneli Lozano i Petanja. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a