"SVECI" NADIGRALI "ĐAVOLE": Šou Olivijea Žirua u Sevilji, slavili Barsa i Juve

Novosti online

02. 12. 2020. u 22:57 >> 23:01

PRŠTALO je sve od golova u večerašnjim mečevima 5. kola Lige šampiona.

СВЕЦИ НАДИГРАЛИ ЂАВОЛЕ: Шоу Оливијеа Жируа у Севиљи, славили Барса и Јуве

FOTO: EPA

Odlično je počelo duelom Bašahšehira i Lajpciga na kome smo videli sedam pogodaka. Potvrdila se ona stara "ako se po jutru dan poznaje"... 

Duel u Mančesteru bio je derbi dana, sastali su se Mančester junajted i Čelsi, a kao po običaju, duel ovih timova opravdao je očekivanja. Slavio je francuski tim 3:1, a u momentima kada je bio dobar na terenu Mančester je ostao bez Freda koji je dobio drugi žuti. 

Loše je počelo po "đavole", Nejmar je već u šestom minutu doneo prednost "svecima". Šutirao je Mbape, bio je blokiran, a zaboravljeni Nejmar naišao je na odbitak iza leđa odbrane za vođstvo gostiju. 

Igrao se 32. minut, dobro je reagovao golman gostiju na pokušaj domaćina, činilo se da je opasnost izbegnuta, sa desne strane lopta je došla do Rašforda, koji je šutirao, na putu ka golu Navasa lopta je pogodila nekog od odbrambenih igrača, te je završila uz stativu. 

Iako je Mančester u drugom poluvremenu bio znatno bolji rival, u 69. minutu DIalo je proigrao Markinjosa koji koristi gužvu u šesnaestercu za ponovno vođstvo gostujućih fudbalera. 

Već u narednom minutu domaći tim ostao je sa igračem manje zbog uklizavanja je dobio drugi žuti Fred. 

Igrao se 90. minut Rafinja i Nejmar su kombinovali u petercu domaćih koji su mogli  samo pogledom da isprate loptu u mrežu Davida De Hee. 

Na kraju 3:1, te će Barselona ostati jedini tim koji je u tri navrata u nizu savladoa PSŽ. 

Borusija iz Dortmunda dočekala je Lacio. Poveo je domaćin Guereiro je iskoristio dodavanje Azara te je u 44. minutu doneo radost domaćem timu. U drugom poluvremenu sa bele tačke izjednačio je Ćiro Imobile u 67. minutu. 

Briž je u Belgiji ponizio Zenit iz Sankt Peterburga. Poveli su domaći golom de Ketelaerea u 33. minutu. Vanaken je sa penaltika u 58. minutu povisio na 2:0, a konačan rezultat postavio je Lang u 73. minutu duela. 

Furiozno je odigrala Barselona protiv Ferencvaroša. Samo 14 minuta trebalo je Kataloncima da reše sve dileme oko pobednika. Antoan Grizman je u 14. minutu doneo prednost gostima, da bi šest minuta kasnije Brejtvajt povisio na 2:0, a Dembele sa "bele tačke" postavlja konačnih 3:0. 

Identičnim rezultatom je i Juventus savladao Dinamo Kijev. Kieza je u 21. minutu doneo prednost crno-belima, da bi u 57. minutu Kristijano Ronaldo uvećao saldo domaćina, a konačnih 3:0 postavio je Alvaro Morata u 66. minutu duela. 

Malo ko je očekivao da će Sevilja Nemanje Gudelja ovako ubedljivo izgubiti od Čelsija. Tim iz Londona slavio je 4:0. 

Olivijer Žiru je u osmom minutu doneo prednost "plavcima", isti fudbaler upisao se u strelce i u 54, 74, kao i 84. minutu meča. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna