SUMA O ZAJEDNIŠTVU U PARTIZANU: Vraćamo veru u sebe!

Novosti online

30. 11. 2020. u 10:36

ODMAH po ulasku u igru, u 60. minutu utakmice Partizan - TSC (4:0), Sejduba Suma je postigao gol za vođstvo crno-belih od 2:0.

СУМА О ЗАЈЕДНИШТВУ У ПАРТИЗАНУ: Враћамо веру у себе!

FOTO: AP

- Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om.

TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal.

- To su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da „igrate okolo“, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse - kaže fudbaler iz Gvineje.

Suma je nakon pet sekundi na terenu na proigravanje Holendera zatresao mrežu, a samo minut kasnije, mađarski reprezentativac se na proigravanje Sume upisao u strelce.

- Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe! - zaključio je Suma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)