JOVIĆ U NEMILOSTI NAVIJAČA REALA: Anketa "Marke" još više ponizila Srbina

Novosti online

11. 11. 2020. u 10:45

MLADI srpski fudbaler Luke Jović našao se u nemilosti navijača Real Madrida, koji su u anketi španskog lista Marka izabrali Marijana Dijaza umesto njega.

ЈОВИЋ У НЕМИЛОСТИ НАВИЈАЧА РЕАЛА: Анкета Марке још више понизила Србина

Foto: EPA

Jasno je da je iskusni Karim Benzema neprikosnoven izbor trenera Zinedina Zidana u napadu, te da je jasno da u aktuelnom sastavu kraljevskog kluba nema pravu zamenu.

Ipak, trka oko njegove prve alternative nije mnogo izvesna, a Marka je pokušala da dođe do odgovora kome navijači veruju - Joviću ili Dijazu.

Iako se znalo da Jović nije omiljen među pristalicama španskog šampiona niko nije ni slutio da će njegov konkurent u napadu ubedljivo pobediti.

Od 17.240 učesnika ankete koja još traje, čak 87% ispitankika dalo je glas Marijanu, a svega 13% njih bi da Zidan ukaže šansu reprezentativcu Srbije.

Ova informacija se samo nadovezala na nemilost Jovića u očima Marke, koji su prethodnih dana bili kivni na Srbina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024