PARTIZAN IZGUBIO U NIŠU: Majstorija Pantelića presudila crno-belima (VIDEO)

Č. V.

26. 10. 2020. u 16:26 >> 18:58

FUDBALERI Radničkog pobedili su Partizan na svom terenu sa 1:0 u 12. kolu Superlige Srbije, a heroj trijumfa je bio Dušan Pantelić.

ПАРТИЗАН ИЗГУБИО У НИШУ: Мајсторија Пантелића пресудила црно-белима (ВИДЕО)

FOTO: FK Radnički

Evrogol je postigao igrač domaćeg tima, raspalio je po lopti nakon odbitka, Vladimir Stojković nije mogao ništa da uradi u toj situaciji iako se bacio.

Imali su gosti više loptu u nogama, stvorili više šansi, ali ono što se piše su bodovi, a oni su ostali u Nišu. Najbolje prilike za crno-bele su propustili Filip Stevanović i Ivan Obradović. Šansu je imao i Žan-Kristof Bajbek, ali i Filip Holender. Ipak, nijednom izabranici Aleksandra Stanojevića nisu uspeli da pronađu put do mreže Borivoja Ristića.

Ovo je treći poraz Partizana ove sezone, i ispustio je priliku da smanji zaostatak za Zvezdom, koja je juče remizirala na "Markakani" sa Javorom (0:0). Sada je zaostatak na tabeli povećan, pošto crveno-beli najvećem rivalu beže devet bodova.

Sigurno da crno-beli moraju što pre da uđu u seriju dobrih rezultata.

Partizan sada ima 23 boda i nalazi se na trećem mestu na tabeli. Druga je Vojvodina sa 26, a prva Crvena zvezda koja ima 32 boda. Radnički je šesti na tabeli, a osvojio je 21 bod.

Sastavi timova:

Radnički: Ristić - Aksentijević, Stevanović, Marković, Ćirković - Kovačević, Pantelić - Đuričković, Živković, Gavrić - Đuranović.

Partizan: Stojković - Miljković, S. Marković, Banjak, Obradović - Zdjelar, Natho, F. Stevanović, Asano - Lutovac, Bajbek.

DRUGO POLUVREME: Radnički - Partizan 1:0

90+5. MINUT - Kraj utakmice!

90+2. MINUT - Pokušavaju gosti na sve načine da dođu do izjednačenja, ali Radnički je zatvorio prilaze golu.

78. MINUT - Radnički je došao do prednosti! Odlično je Aksentijević prošao po desnoj strani, nakon centaršuta lopta se odbila van kaznenog prostora, na nju je natrčao Dušan Pantelić i sa nekih 20 metara odlično šutirao. Bacio se Stojković, ali je paradom samo ulepšao pogodak.

75. MINUT - Opet se Obradović našao u dobroj prilici. Asano je dobro probio po levoj strani. Ostavio je povratnu loptu levom beku crno-belih, no ovaj pokušaj je bio slabiji nego prošli i lopta je otišla pored gola.

68. MINUT - Postigao je Partizan gol. Učino je to Holender, ali je on opravdano poništen zbog prekršaja Lutovca.

Aleksandar Lutovac je najbolji igrač Partizana na ovoj utakmici/FOTO: FK Radnički

60. MINUT - Pokušao je i Holender. Zamalo je reprezentativac Mađarske bio neprecizan. Šutirao je iskosa sa leve strane. Lopta je na putu ka golu zakačila igrača Radničkog i završila je van terena.

56. MINUT - Prva dobra prilika za goste u drugom poluvremenu. Tukao je Ivan Obradović slabijom desnom nogom, no sjajno je reagovao Ristić i odbio loptu u korner.

48. MINUT - Miljković je poslao loptu u kazneni prostor riavala, probao je Bajbek iz izgledne pozicije, ali je to uradio veoma loše.

46. MINUT - Stanojević je izvršio jednu izmenu na startu drugog dela. Van terena je otišao Filip Stevanović, a priliku je dobio novajlija Filip Holender.

PRVO POLUVREME: Radnički - Partizan 0:0

45+2. MINUT - Završeno je prvo poluvreme u Nišu. Mreže miruju.

44. MINUT - Udarac je oprobao Nikola Aksentijević. Bivši igrač Partizana je šutirao iskosa sa desne strane, ali je bio neprecizan.

36. MINUT - Period igre u kojem nema mnogo uzbuđenja, uglavnom se vodi borba na sredini terena.

28. MINUT - Opet su gosti zapretili. Malo je falilo da Banjak dođe do lopte, a onda je pokušao Stevanović i poslao loptu visoko preko gola.

26. MINUT - Zapretio je i domaćin. Dobar napad su iskreirali igrači Radničkog, da bi potom udarac Gavrića izblokirao Banjak.

Do sada nije imao posla - Vladimir Stojković/FOTO: A. Ilić

22. MINUT - Najbolju priliku na utakmici nije iskoristio Filip Stevanović. Mladi fudbaler crno-belih je šutirao sa nekih 13 metara, ali je Borivoje Ristić dobro reagovao i sačuvao svoju mrežu.

15. MINUT - Nakon prethodne prilike Partizana, nema mnogo uzbuđenja.

10. MINUT - Prva dobra šansa na utakmici. Odlično je po levoj strani probio Obradović, ubacio je na drugu stativu, a tamo je u poslednjem trenutku ispred Banjaka reagovao jedan igrač Radničkog.

7. MINUT - Gosti su izveli prvi korner, a opasnost ispre svog gola je otkloni dometraš Žarko Marković.

2. MINUT - Počela je utakmica u Nišu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest