ZBOG OVOGA NIJE PUSTIO PROSINEČKOG U POLUFINALU SP: Blažević otkrio ko je najveći đilkoš i gde mu je bilo najbolje!

Novosti online

17. 10. 2020. u 11:31

MIROSLAV Ćiro Blažević kakvog do sada niste videli.

ЗБОГ ОВОГА НИЈЕ ПУСТИО ПРОСИНЕЧКОГ У ПОЛУФИНАЛУ СП: Блажевић открио ко је највећи ђилкош и где му је било најбоље!

FOTO: EPA

Gostujući u "Podkast Inkubatoru" odgovarao je na pitanja čitalaca. 

Upitan je bio da li mu je najveća greška što Prosinečkog nije pustio od starta polufinalnog meča na Svetskom prvenstvu 1998. godine. 

"Žao mi je da Prosinečki, razbojnik jedan, nije to nikada rekao. Njega su Židak i još jedan novinar neću mu pominjati ime, svakog dana zvali i punili mu glavu. Kako je moguće da ti ne igraš, jel normalan Ćiro? On mi se dan pred meč uhvati za mišić, povređen je. Najidealniji da uđe kada je protivnik ostao sa igračem manje bio je on. Sa svojim kratkim pasovima povezao bi igru. On je povređen ili možda nije, tako da sam napravio grešku za koju možda nisam kriv", rekao je Blažević. 

Ko je pored Mandžukića najveći Đilkoš koga je trenirao?

"Pored Marija, Goca Jurić", rekao je Blažević i potom se nadovezao: 

"U klubu je mogao da podvikne, a u reprezentaciji je morao da bude miran. Ali je napravio nešto što mu ja nikako ne mogu zaboraviti. Igramo presudnu utakmicu protiv Ukrajine u Kijevu. Spremio sam taktiku. Nikada u tih šest godina kao selektora nijedan igrač mi nije napravio nešto slično, dobacio, "treneru, ja bih to ovako", Odjednom, javi se Mario, koji je tek došao, "šefe mogu li ja nešto da kažem", pomislio sam, šta ćeš da kažeš je*o ti ja mater. Mislim se, valjda hoće reći, šefe ne mogu ja igrati zadnjeg veznog", da mi ne remeti koncepciju, ali mu ipak dam reč, a on kaže "šefe, j**aćemo im majku", ispričao je Blažević. 

Jedno od pitanja bilo je i gde mu je bilo najlepše. 

"Imam svoje parametre. Meni je najbolje bilo gde je lova bila najveća", rekao je Blažević, a to je nasmejalo voditelja Ivana Ivkovića, a Ćiro je potom nastavio: 

"Šta se smeješ u vražju mater, iskreno ti kažem. Najbolje mi je bilo u Kini i Iranu zbog love. Ovde sam radio za slavu. U BiH je bila veća lova nego ovde. ALi sa Kinom se niko ne može meriti. Tamo mi kažu, čeka te 800.000 dolara samo da dođeš", rekao je Blažević. 

Celu emisiju pogledajte ovde: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković