DOBRA UVERTIRA PRED ARARAT: Zvezda ubedljiva u Lučanima, novi gol Falćinelija (VIDEO)

Č. V.

26. 09. 2020. u 17:25 >> 19:48

FUDBALERI Crvene zvezde nastavili su seriju pobeda u Superligi Srbije, pošto su u 9. kolu ubedljivo savldali Mladost u Lučanima sa 4:0.

ДОБРА УВЕРТИРА ПРЕД АРАРАТ: Звезда убедљива у Лучанима, нови гол Фалћинелија (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su u domaćem prvenstvu stigli do devetog trijumfa iz isto toliko utakmica. Šampion Srbije je lakše nego što se očekivalo pobedio Mladost.

Lučanci su hrabro ušli u meč, ali su gosti brzo uspostavili terensku inicijativu.

Zvezda je do prednosti stigla u 37. minutu posle kombinacije klupske dece. Nikolić se našao u ulozi asistenta, a pogodak je postigao Željko Gavrić.

U nastavku utakmice još bolji su bili gosti. Najpre je prednost duplirao Katai, a potom se na drugoj uzastopnoj utakmici u strelce upisao Dijego Falćineli. Sigurno da navijači Zvezdi mogu da budu srećni što je Italijan odmah po dolasku počeo da daje golove.

Četvrti gol bio je delo igrača Mladosti Krajišnika koji je posle centaršuta Kagne, glavom zatresao sopstvenu mrežu.

Ova pobeda je dobra uvertira za crveno-bele pred ono što sledi - duel sa Araratom u plej-ofu za Ligu Evrope.

Zvezda će šampionu Jermenije gostovati u četvrtak.

Mladost: Zečević - P. Jovanović, Šatara, Mićević, Cvetković - Ješić, Krajišnik, Radivojević, Babić - L. Jovanović, Bojović.

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić - Petrović - Nikolić, Katai, Ivanić, gavrić - Falćineli.

PRVO POLUVREME:

1. MINUT - Počela je utakmica u Lučanima.

3. MINUT - Probao je Mićević da savlada Milana Borjana, ali je lopta nakon njegovog šuta završila visoko preko gola.

5. MINUT - Pokušali su mladi igrači Zvezde. Udarac Gavrića je zaustavio Zečević, dok je šut Nikolića završio iznad prečke gola domaćih.

11. MINUT - Gajić je oštro centrirao sa desne strane, no opet je golman Mladosti dobro reagovao i otklonio opasnot.

15. MINUT - Hrabro su Lučanci ušli u  utakmicu. Ipak, gostu su preuzeli terensku inicijativu i više se igra na polovini domaćih.

16. MINUT - Lepa akcija Zvezde nije krunisana pogotkom. Nikolić je uposlio Ivanića, ovaj proigrao Gajića, ali je desni bek gostiju glavom šutirao pored gola.

23. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja. U Lučanima je počela da pada kiša jakog inteziteta. To će sigurno otežati uslove za igru i jednima i drugima.

27. MINUT - Prvi put na utakmici je pokušao Dijego Falćineli. Oprobao je Italijan udarac sa nekih 20-ak metara, no ni on nije bio precizan.

35. MINUT - Nema mnogo pravih prilika u Lučanima. Probao je Katai iz slobodnog udarca da uposlo nekog od saigrača, ali nije bio uspešan u tome.

37. MINUT - Vodi Zvezda! Kombinovala su Zvezdina deca. Sa leve strane je centrirao Nikolić, a egzekutor je Gavrić, koji je sa nekoliko metara lako savladao Zečevića.

39. MINUT - Rasplamsala se igra nakon gola gostiju. Odmah je Zvezda mogla da duplira prednost. Ipak, to se nije desilo, jer Gajić nije dobro završio obećavajući napad crveno-belih.

45. MINUT - Završeno je prvo poluvreme na gradskom stadionu u Lučanima.

DRUGO POLUVREME:

48. MINUT - Prva dobra prilika u nastavku utakmice. Katai je dobro šutirao sa nekih 17 metara i zamalo je Zvezdina desetka bila neprecizna.

49. MINUT - Treba reći i da je trener domaćih Neško Milovanović izvršio dve imene. Na terenu su Ivan Milošević i Obiora Odita.

53. MINUT - I Dejan Stanković je izvršio dve promene. U igru su ušli Gelor Kanga i Marko Gobeljić. Oni su zamenili Njegoša Petrovića i Milana Rodića.

54. MINUT - Zvezda vodi 2:0. Gol je postigao Aleksandar Katai. Pre gola je dobro šutirao Falćineli. Njegov udarac je zaustavio Zečević, lopta se odbila do Kataija, a ovaj je odličnim udarcem desnom nogom duplirao prednost gostiju.

56. MINUT - Falćineli pogađa za 3:0. Vrlo brto Zvezda daje novi gol. Ono što nije uspeo malopre jeste sada Italijan. Sjajno je skočio posle centaršuta Kange i postigao treći pogodak u crveno-belom dresu.

62. MINUT - Udarac je oprobao i Degenek. Štoper Zvezde je tukao sa nekih 30 metara. Imao je golman domaćih malo problema da iskontroliše loptu, ali je na kraju uspeo.

70. MINUT - Zvezda ne prestaje da daje golove. Sjajno je Kanga izveo slobodan udarac, a sopstvenu mrežu je zatresao Krajišnik.

79. MINUT - Stali su na loptu crveno-beli golmani miruju od kada su gosti postigli četvrti pogodak.

81. MINUT - Konačno neki pokušaj domaćih. Šutirao je Baha iz dobre pozicije, blokirao je to Eraković i odbio loptu u korner. Posle udarca iz ugla Bojović je tukao glavom, ali je lopta otišla pored gola.

90. MINUT - Kraj utakmice. Nova ubedljiva pobeda Zvezde!

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina